De ce Ilinca Vandici își udă cu „puful” sprâncenele

De ce Ilinca Vandici își udă cu „puful” sprâncenele
Ilinca Vandici a apelat la o nouă intervenție, ca să își schimbe forma sprâncenelor. Ce trebuie să facă după operație?

Cu ce probleme se confruntă Ilinca Vandici. Ilinca Vandici este o prezentatoare de televiziuni și mereu se strădui să obțină un look ideal. Își gândește foarte bine fiecare apariție și mereu se poate lăuda cu o îmbrăcăminte bine aleasă, o încălțăminte perfect și accesorii luxoase. Fiind prezentatoare la ”Bravo, ai stil!” nu vrea să riște să se îmbrace post.

La vârsta de 34 de ani reușește să arate extraordinar și în același timp să aibă grijă de băiețelul ei și de carieră. Are un program complicat și încearcă să își îndeplinească toate misiunile de a fi mama, soție, vedetă de televiziune și influencer.

Cu ce probleme se confruntă Ilinca Vandici?

Recent, vedeta a apelat la un medici estetician pentru a corecta ceva în înfățișarea ei. Cu toate că, toți fanii o consideră și așa perfectă, moderatoarea crede că mai are loc pentru a deveni perfectă. Câteva zile în urmă și-a făcut implant de sprâncene. Nu este o intervenție complicată, după spusele artistei, pentru că operație nu durează foarte mult, nu a simțit nici o durere și perioada de recuperare este destul de scurtă.

Nu este o intervenție complicată, dar medicul i-a oferit câteva recomandați pe care trebuie să le facă pentru a obține niște sprâncene frumoase, exact așa cum și-a dorit. Pe pagina sa de Instagram a mărturisit că este nevoită o dată la 30 de minute să se ude pe sprâncene.

Dacă vrea să se ducă undeva neapărat își face un program de 30 de minute. Și mai apoi vine repede în mașină ca să își ude sprâncenele. Prezentatoarea mai face și haz de necaz pe baza acestei situații. Spune că parcă are niște răsaduri și trebuie să le ofere toate condițiile necesare pentru a crește prielnic.

”Parcă sunt răsaduri, deci, simt ca și cum am răsaduri. Și trebuie să am foarte mare grijă de ele, să le ud o dată la o jumătate de oră, să le acord o atenți sporită, să aibă toate condițiile pentru a crește prielnic și sănătos. Leșinați de râs dacă mă vedeți!” spune Ilinca Vandici pe pagina sa de Instagram

Foto

Instagram

Ilinca Vandici din nou a apelat la un medic estetician. Cum arată prezentatoarea după o intervenție