Sfaturi despre iubire de la Ilinca Vandici: „Am renunțat la televiziune pentru relație”

Sfaturi despre iubire de la Ilinca Vandici: „Am renunțat la televiziune pentru relație”
Ilinca Vandici este printre cele mai cunoscute vedete din lumea showbiz-ului românesc. Este prezentatoare TV, iar de ceva vreme a intrat și în lumea online, unde și-a creat o comunitate frumoasă.

Este prezentatoare la Kanal D, persoană publică și mamă. Fiind tot timpul în lumina reflectoarelor, Ilinca Vandici este tare atentă la imaginea sa. Însă, mai există lucruri pe care oamenii nu le știu despre ea.

„Am renunțat la televiziune pentru relație”

Ilinca Vandici este apropiată de comunitatea ei din mediul online și își ține urmăritorii la curent cu toate întâmplările din viața ei.

După ce a primit numeroase întrebări din partea fanilor legate despre relații și viața ei amoroasă, frumoasa prezentatoare TV a decis să se destăinuie.

Ilinca Vandici a recunoscut că în trecut a luat decizia de a se muta împreună cu iubitul ei din perioada respectivă și a renunțat la televiziune.

„După ce am câștigat concursul <Dansez pentru tine> mi-am făcut bagajele și am renunțat la tot. M-am mutat alături de iubitul meu din perioada respectivă.

Timp de două luni totul a fost ca în povești. Era prima oară în câțiva ani de zile în care ne vedeam în fiecare zi. Nici măcar nu am simțit neapărat că îmi lipsește televiziunea.

Totul a fost frumos până când ne-am întors la o situație despre care v-am mai povestit…aceea de a fi înșelată.

Acela a fost momentul în care mi-am dat seama că am renunțat la tot pentru a avea ceva ce, de fapt, nu am avut niciodată”, a povestit Ilinca Vandici.

Ce intervenții estetice are Ilinca Vandici

Vrea să arate perfect pe sticlă, dar și pe rețelele de socializare. De ani buni face sport, are un corp tonifiat și bine sculptat, dar a apelat și la medicul estetician.

În urmă cu ceva vreme dezvăluia că și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței. Ilinca Vandici a povestit în mediul online despre operațiile sale estetice.

„Da, e singura operație estetică pe care o am (n.r. operația de mărire a bustului). Am simțit nevoia după ce am născut de o îmbunătățire. Și mi-am luat inima în dinți și am făcut asta. Nu m-a durut absolut deloc.

Dar operațiile acestea nu aș vrea să cred că sunt indispensabile. Ci că sunt un moft, că sunt la modă, și a treia categorie, în care sunt și eu, femeile care vor să facă asta pentru ele, pentru a se simți mai bine în pielea lor”, a spus ea pe rețelele de socializare.

Paul Newman, actorul cu cei mai frumoși ochi albaștri. O poveste de dragoste de la Hollywood