Ilinca Vandici din nou a apelat la un medic estetician. Cum arată prezentatoarea după o intervenție

Ilinca Vandici din nou a apelat la un medic estetician. Cum arată prezentatoarea după o intervenție
Ilinca Vandici și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței. Vedeta a povestit ce operație a făcut și cum a trecut procesul.

Ilinca Vandici din nou a apelat la un medic estetician. Ilinca Vandici arată extraordinar la vârsta de 34 de ani, dar cu toate acestea simte nevoia de a schimba ceva în ea. O bună parte din fani o susțin și o felicită pentru faptul că este curajoasă să își facă operațiile estetice, iar alții spun că exagerează cu toate modificările.

Prezentatoarea ”Bravo, ai stil!” este mereu stilată și își dorește să arate bine în orice moment. Nu uită niciodată de propria persoană, cu toate că este și soție și mamă. Are grijă de pielea ei, de machiajul, hainele, încălțămintea, accesoriile pe care le alege. Este mereu frumoasă și atentă la detalii.

Ilinca Vandici din nou a apelat la un medic estetician

Cu toate că mulți urmăritorii spun că este perfecta și nu are nevoie de nici o intervenție, Ilinca Vandici are ceva ce o deranjează în înfățișarea ei. Din fericire, poate să corecteze ce nu-i place cu ajutorul medicului estetician. Ieri, 12 aprilie, a anunțat pe pagina sa de Instagram că urmează să plece la o intervenție.

Artista a mărturisit că vrea să își facă implant de sprâncene, deoarece crede că firele ei de păr de la sprâncene sunt foarte mici și prea subțiri. Își dorește să obțină sprâncene voluminoase și exact cum sunt la modă. Din acest motiv a apelat la un medic estetician, care a ajutat-o să obțină acest efect dorit de mult timp.

Prezentatoarea a povestit că procesul a durat câteva ore și nu a simțit nici o durere. De asemenea, a publicat un InstaStory în care fanii au reușit să observe rezultatul. Vedeta menționează că sprâncenele acum sunt umflate și pilea este roșie, din cauza intervenție care a trecut câteva ore în urmă. Iar peste câteva zile, urmăritorii vor putea vedea cum sunt sprâncenele vedetei, fără roșeață și umflătură.

Implantul de sprâncene nu este prima intervenție pe care a făcut-o, Ilinca Vandici a recunoscut că mai are încă câteva operații estetice la nivelul feței și a corpului. Astfel, povestește că și-a mărit buzele, sânii și are botox în frunte. Implantul mamar a costat-o 5.500 de euro.

„Deci, am operația de implant mamar și botoxul din frunte și acidul hialuronic din buze”, spune prezentatoarea.

Foto

Instagram

Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună. Chiar s-au distrat!