Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună. Chiar s-au distrat!

Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună. Chiar s-au distrat!
Pepe și Raluca Pastramă au ajuns din nou împreună. Judecând după poze, se vede că cei doi chiar s-au distrat.

La nici două luni după ce au semnat actele de divorț, Raluca Pastramă și Pepe au ajuns din nou împreună. Cei doi s-au distrat, iar Raluca a postat totul pe Instagram. Cum recent a fost ziua micuței Rosa, cei doi au sărbătorit-o împreună pe copilă, la ziua ei fiind invitați nimeni alții decât Bibi și Antonio Pican. Desigur că nu a lipsit nici descrierea emoționantă a Ralucăi Pastramă, descriere în care, așa cum probabil vă așteptați, i-a dat tag și fostului său soț.

Raluca și Pepe au organizat o mică petrecere, a fost ziua de naștere a Rosei, fiica lor cea mică. Aceasta a împlinit șase ani, iar părinții i-au pregătit o aniversare restrânsă, cu câțiva apropiați. Micuța a purtat rochie de prințesă și a avut un tort bogat decorat. 

Pepe și Raluca, din nou împreună, de ziua fiicei lor 

Pepe și Raluca Pastramă împreună

„My baby girl is getting bigger. Mulțumim pentru toate mesajele și gândurile frumoase ce ni le-ați transmis, ne dorim să se întoarcă înzecit catre voi! Mulțumim din suflet @annebebe.ro care este mereu alături de noi la fiecare eveniment important din viața noastră! @rosaalexandrapascu @mariapascu1 @pepe.ro @bibi.official @antoniopican”, se arată în mesajul postat de fosta lui Pepe pe contul de Instagram”. 

Imaginea a strâns 1.000 de aprecieri și o mulțime de urări din partea oamenilor care o apreciază și o îndrăgesc. Aceștia au ținut neapărat să îi transmită cele mai bune gânduri și complimente. Fanii lor au apreciat ipostaza în care au apărut și au reacționat: „La mulți ani! (…) Sunteți o familie superbă. Fetițele sunt minunate, să vă trăiască și să crească mari”. 

Cei doi au rămas în relații bune după divorț, de dragul celor două fiice ale lor. Astfel, fetele au rămas să locuiască cu Pepe, însă își pot vedea mama ori de câte ori își doresc. Pe partea cealaltă, Raluca își scoate fiicele în oraș des, iar din când în când micuțele rămân să doarmă la ea. 

Foto: Instagram 

Dorian Popa, replică pentru Oana Zăvoranu? I-a răspuns cu citate din Biblie