Pepe a povestit cum a prins-o pe Oana Zăvoranu că-l înșală și ce elegant a rupt-o cu ea

Pepe a povestit cum a prins-o pe Oana Zăvoranu că-l înșală și ce elegant a rupt-o cu ea
Pepe s-a destăinuit recent în legătură cu relația cu Oana Zăvoranu. Cântărețul a povestit cum a prins-o pe Oana că-l înșală. De asemenea, a dezvăluit și cum a încheiat-o cu „Querida”.

Oana Zăvoranu și Pepe au fost șapte ani împreună și s-au iubit foarte mult la acea vreme. Iubirea însă s-a consumat într-un final. În cadrul unei emisiuni pe YouTube, Pepe și-a adus aminte cum a prins-o pe Oana că-l înșală și ce decizie a luat atunci. Felul în care a rupt-o cu actrița a fost unul elegant. 

La acea vreme, Pepe a prins-o pe Oana că îl înșală cu Tudor Ionescu, poreclit Tudy. Chiar au apărut și filmulețe cu Tudy în ipostaze intime, în timp ce striga numele Oanei.

„Dacă afli că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo 3 ore până a ieșit de la un apartament, eu știam că am mai fost acolo, dar ieșea singură. La un moment dat a ieșit cu el și am zis gata, acum am făcut flagrantul. Eu eram plecat din București, și eu mincinos”, și-a început Pepe povestea.

Cum a prins-o Pepe pe Oana. A încheiat-o ca un domn 

Pepe a povestit ceea ce a spus și atunci când s-a despărțit cu scandal de Oana. Că vorbea cu Zăvo la telefon când a prins-o în fapt. „Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam”, a continuat artistul. 

Într-un final, nu i-a mai rămas altceva de făcut decât să tranșeze problema, căci lucrurile era clare din acel moment. Astfel că i-a bătut lui Tudy în geam. „Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam să închid. A avut la un moment dat o tentativă din asta de a ridica tonul la mine. Și am zis „Ce faci, vorbești urât cu mine de față cu fraierul?”.

Pepe a fost însă un domn și le-a urat mult succes celor doi. „M-am dat jos și i-am bătut în geam. Am zis „Băi boss..oricum știu tot, iubește-o și tu 10-15% din cât am iubit-o eu, respect-o și duceți-vă mai departe”. Și am plecat”, și-a încheiat Pepe povestea. 

Foto: Facebook

Decedat de covid, dispărut. Sicriul de zinc a fost aruncat la groapa de gunoi. Ce zic anchetatorii