Ce înseamnă să ai un „suflet bătrân”. Citește ca să vezi cum ești!

Ce înseamnă să ai un „suflet bătrân”. Citește ca să vezi cum ești!
Unii oameni cred că un suflet bătrân este o persoană care s-a renăscut de mai multe ori și a avut vieți anterioare. Chiar și oamenii care nu cred în reîncarnare ar putea numi pe cineva un suflet bătrân.

Ce înseamnă să ai un „suflet bătrân” și de ce este un lucru bun. Din păcate, sufletele bătrâne se pot simți uneori neînțelese pentru că sunt diferite, dar există de fapt multe părți pozitive în asta. Iată de ce ar trebui să fii mândru dacă ești numit suflet bătrân.

Nu îți pasă de lucrurile materiale

Dacă ești un suflet bătrân nu te străduiești să fii bogat sau să economisești cât mai mulți bani posibil. Ai nevoie de lucrurile materiale pentru a-ți acoperi nevoile de bază și de puțini bani în plus în caz de urgență. 

Nu urmărești fiecare tendință, cum ar fi cumpărarea unui telefon de fiecare dată când iese un nou model sau cumpărarea de ținute care sunt la modă doar pentru o perioadă scurtă de timp. Alegeți lucruri care funcționează bine și durează mult, chiar dacă ar putea fi puțin depășite și nu la fel de frumoase pe cât arătau când le-ați cumpărat prima dată. 

Lucrurile imateriale contează mai mult pentru tine. Cauți în permanență lucruri noi de învățat și dorești să te dezvoltați ca persoană.

Prețuiești conexiunile semnificative

În loc să aveți o mulțime de cunoscuți, vă concentrați asupra unui grup mic de oameni care vă interesează cel mai mult. Vrei să construiești relații profunde cu ei. Prietenii tăi ar putea avea orice vârstă și au experiențe și medii diferite.

Probabil că gravitați către persoanele în vârstă, pentru că sufletul vostru vechi caută acel spirit de rudă. În copilăria ta, ar fi putut fi dificil să fii prieten cu copiii de vârsta ta. Poate că colegii tăi chiar te-au tachinat pentru asta.

Ar fi putut fi și pentru că, în familia ta, a trebuit să-ți asumi un rol mai matur din cauza unor situații dificile. De aceea, aeciați acei câțiva oameni care vă pot înțelege bine situația.

Ești un empat

Sufletele bătrâne sunt extrem de sensibile la sentimentele și emoțiile altor persoane. Dacă cineva la care ții este îngrijorat de ceva sau trece printr-un moment dur, îi simți durerea ca și cum ar fi a ta, dacă nu chiar mai intensă.

Vrei să îi ajuți și să îi faci pe ceilalți să se simtă mai bine. Asta te face să fii mai matur într-un anumit sens.

Copilul care susține că a murit în Al Doilea Război Mondial. Ceea ce a povestit este șocant!