Prințul Andrew trage de timp în dosarul Epstein și se relaxează

Prințul Andrew trage de timp în dosarul Epstein și se relaxează
Știți expresia „țara arde și baba de piaptănă”? Cam așa și cu prințul Andrew.  E așteptat de procurorii americani să depună declarație în dosarul Epstein, dar el se relaxează. Și trage de timp.

Prințul Andrew trage de timp în dosarul Epstein. Se poartă ca și cum numele lui nu ar fi menționat în super-ancheta legată de acte de pedofilie și proxenetism de peste ocean. El a fost fotografiat călărind cât se poate de relaxat alături de o persoana de sex feminin, la Windsor.

Între timp, în America, apar noi dezvăluiri în cazul scandalului sexual în care este implicat. Ghislaine Maxwell a primit doua noi acuzații din partea FBI cu referire la perioada în care Prințul Andrew se împrietenise cu Jeffrey Epstein.

Ducele de York, în vârstă de 61 de ani, care locuiește la Royal Lodge, la doar trei mile distanță de Castelul Windsor, apare în aceste fotografii părând absolut relaxat. Nimic din atitudinea lui nu indică faptul că ar fi îngrijorat de proces.

Prințul Andrew trage de timp în dosarul Epstein

Al doilea fiu al reginei Elisabeta II a renunțat la prerogativele regale în 2019. Asta s-a întâmplat exact  în urma conexiunilor și întrebărilor legate de prietenia sa cu miliardarul pedofil Jerffery Epstein. În plus, ducele a fost acuzat că nu a ajutat procurorii americani în ancheta lor asupra lui Epstein și a asociatei acestuia, Ghislaine Maxwell.

Instanța a solicitat fotografia originală în care prințul apare ținând-o de mijloc pe una din femeile care îl acuză acum. Fotografia a fost realizată în anul 2001, în timpul unei vizite a prințului la reședința lui Maxwell.

Chiar dacă a negat în permanență prietenia și relațiile cu Epstein, legătura prințului Andrew cu pedofilul a fost pusă sub semnul întrebării. Ca atare, ducele de York a fost forțat să se retragă din calitatea de membru al familiei regale. S-a întâmplat în urma unui interviu acordat la BBC, în 2019.

Sursa foto: Daily Mail

Familia regală a Marii Britanii are „istorie” în problemele de sănătate mintală. Chiar și regina a primit ajutor