Autoritățile n-au mai tolerat comportamentul lui Fulgy și au luat atitudine. Ce s-a întâmplat cu băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani.

Ioniță de la Clejani n-a mai putut să țină secret. Unde e Fulgy în acest moment

Viorica și Ioniță de la Clejani trăiesc cel mai greu moment. Fulgy a fost arestat pentru 29 de zile. Deocamdată… Potrivit spynews.ro, acordeonistul a făcut totul public într-o emisiune televizată. Ioniță e conștient de tot ce a făcut fiul său și spune că după ce va ieși din spatele gratiilor, va lua măsuri drastice și-i va impune reguli foarte stricte.

”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat acesta în cadrul unei emisiuni TV.

Ioniță și Viorica de la Clejani și-au cerut scuze în direct

Cu puțin timp în urmă, invitat în emisiunea lui Dan Capatos, Ioniță și Viorica au plecat capul și le-au cerut scuze în direct tuturor artiștilor luați peste picior de Fulgy. ”Eu îmi cer scuze față de toți acești oameni despre care Fulgy a vorbit în live-urile lui. Îmi cer scuze față de Antonia și față de Alex Velea.

A fost o discuție legată de producție și de studio. El a venit de la studio și vorbea de Alex foarte frumos și la 24 de ore și-a schimbat răspunsul total. Sunt sigură că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care trec. Sunt doar niște vorbe spuse în vânt”, a declarat Ioniță de la Clejani.

Sursă foto:

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri