Sunt conștienți că băiatul lor a greșit, dar sunt neputincioși în fața acestei situații cu care nu s-au mai confruntat până acum. Ioniță de la Clejani și Viorica fac dezvăluiri incredibile.

Ioniță de la Clejani și-a cerut iertare tuturor artiștilor. „Fulgy e într-un loc liniștit acum”

Invitați în emisiunea lui Dan Capatos, Ioniță și Viorica de la Clejani au încercat să țină piept presiunii. Aceștia susțin că Fulgy a început să aibă un comportament deviant pentru că a luat exemplul vedetelor din America și s-a promovat ca și acestea. Lucru cu care, spune Ioniță de la Clejani, el nu a fost niciodată de acord.

Dar totul a luat o turnură neașteptată atunci când Fulgy a început să jignească și să amenințe nume importante din România. Ioniță și Viorica au plecat capul pentru prima dată și și-au cerut scuze public față de Antonia, Alex și celelalte vedete în fața cărora Fulgy a greșit. Pe de altă parte, acordeonistul a subliniat că Fulgy nu va mai face probleme nimănui, pentru că se află „într-un loc liniștit”.

„Sunt sigur că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care trec”

”Eu îmi cer scuze față de toți acești oameni despre care Fulgy a vorbit în live-urile lui. Îmi cer scuze față de Antonia și față de Alex Velea. A fost o discuție legată de producție și de studio. El a venit de la studio și vorbea de Alex foarte frumos și la 24 de ore și-a schimbat răspunsul total. Sunt sigur că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care trec. Sunt doar niște vorbe spuse în vânt”, a declarat Ioniță de la Clejani la Antena Stars.

Ioniță e disperat și cere ajutorul statului

Atât Viorica cât și Ioniță de la Clejani susțin că au făcut totul pentru copilul lor, însă situația i-a depășit și cer ajutorul statului pentru ca Fulgy să fie adus pe calea cea bună.

„Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acești copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sunt copii buni, sunt copii talentați.

Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Xtra Night Show.

Sursă foto: Instagram

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri