Pare o tentativă de sinucidere. Miercuri, 9 iunie, în jurul orei 8.30, o tânără de 20 de ani s-a aruncat în fața metroului la staţia Lujerului. Era în viață când au găsit-o medicii sub tren.

S-a aruncat în faţa metroului la staţia Lujerului

O tânără de 20 ani s-a aruncat miercuri, 9 iunie, în faţa metroului, la staţia Lujerului. Pare o tentativă de sinucidere. Incidentul a fost înregistrat la 8:38. Cel care conducea trenul a sunat la 112, scrie evz.ro.

Când au sosit echipele de salvare au găsit-o sub tren, dar încă în viață. Au făcut eforturi pentru a o scoate de sub metrou. Din cauza acestui incident şocant, circulaţia metrourilor a fost perturbată. Circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile Preciziei-Lujerului, linia 2 Eroilor 1-Preciziei, linia 2.

Accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației. Este o măsură gândită pentru evitarea aglomerației la nivelul peronului, a informat Metrorex.

Cel mai grav incident s-a întâmplat în stația Dristor, pe 12 decembrie 2017

Crime și sinucideri la metrou

Din disperare, din dragoste sau din lipsa banilor, tot mai mulți români folosesc șinele de metrou pentru a rezolva problema care îi macină. De-a lungul timpului au fost mai multe incidente la metrou. Sunt și tineri și adulți, și femei și bărbați.

Cel mai grav incident s-a întâmplat în stația Dristor, pe 12 decembrie 2017. Alina Ciucu avea 25 de ani și a avut ghinionul să fie în calea unei femei care voia să ucidă. Magdalena Şerban a împins-o pe șinele de la metrou.

Magdalena Şerban a fost condamnată pe viață pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi omor calificat. După ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Crima de la metrou a îngrozit toată țara, iar povestea victimei a creat și mai multă emoție. Fata era dintr-o familia săracă, de țărani olteni, dată în adopție, dar cu toate acestea a crescut foarte frumos.


Iubitul a cerut despăgubiri pentru fata ucisă la metrou. Judecătorii i-au zis „pas”. Oare de ce?

Pădurea sinucigașilor, cea mai bântuită locație din Japonia

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri