A vrut să-i calce pe urme Margueritei și să guste din bucuriile și necazurile emisiunii Asia Express. De ce n-a mai plecat Viorica de la Clejani în această aventură?

Asia Express, visul neîmplinit al Vioricăi de la Clejani. „Am vrut să merg acolo, ca să slăbesc”

Invitată în emisiunea lui Răzvan și Dani, Viorica de la Clejani a făcut deliciul telespectatorilor cu declarații în stilu-i caracteristic. Vedeta a spus că și-a dorit mult să meargă cu Ioniță în Asia Express, însă acesta n-a lăsat-o. „Am vrut să ajung în Asia Express, ca să slăbesc, să nu mă mai operez. Dar nu a vrut Ioniță”, a mărturisit faimoasa cântăreață.

Clejanii nu au stat însă degeaba și au lansat o piesă super energică, cu vibe, alături de Connect-R, care poartă numele de Badgyal și, cu siguranță, va ajunge curând în top.

„Nu pot să-mi răstignesc băiatul pe cruce”

Când ești copil de vedetă, tentațiile și derapajele sunt multe, dar fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani pare că nu se mai oprește. Chiar și așa, părinții au spus că îl susțin pe Fulgy în totalitate și vor face tot ce le stă în putință să îl aducă pe calea cea bună. „Pentru mine e cel mai greu, sunt mama lui.

O să am grijă de Fulgy până închid ochii. Mie nu mi-e frică de nimeni decât de Dumnezeu. Doar Lui îi dau explicații”, a spus Viorica de la Clejani. Mai împăciuitor, Ioniță a încercat să dreagă busuiocul, mărturisind că tot ce a făcut Fulgy nu ar fi decât o strategie de-a lui de promovare, cu care tatăl nu este de acord. “Și-a făcut reclamă în stilul celor din America.

Acum este în tranding, i-a crescut numărul de vizitatori. Dar eu nu sunt de acord cu acest fel de promovare. I-am spus că e prea mult. Dar să nu uităm că e copil și a greșit. Îmi cer scuze dacă a deranjat pe cineva prin felul lui de promovare”, a spus Ioniță.

Apriga Viorica a sărit ca o leoaică și a pus punctul pe I în ceea ce privește situația familiei sale. “A luat cuiva din strachină, Fulgy? Nu pot să-l răstignesc pe cruce. Ce-a făcut copilul meu?”, a declarat vedeta, vizibil enervată.

Sursă foto: playtech.ro

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri