Moartea lui Michele Merlo a lăsat în urmă multă tristețe. Presa din Italia a scris că tragedia s-a întâmplat după ce artistul s-a vaccinat împotriva coronavirusului. A trecut la cele veșnice la 28 de ani.

Tragedie în lumea muzicii. S-a stins la doar 28 de ani

A uimit pe toată lumea cu prestația sa de la X Factor Italia, iar vestea că acesta a trecut la cele veșnice a fost un șoc. Cu doar câteva zile în urmă, lui Michele  i s-a făcut rău și a fost internat de urgență în secția de terapie intensivă a Spitalului Maggiore din Bologna. Suferise o hemoragie cerebrală declanșată de o leucemie fulminantă și a fost operat de urgență. Din nefericire însă, starea de sănătate s-a deteriorat grav și artistul a plecat la Ceruri. Vestea nenorocirii a fost dată chiar de familia vedetei.

„Sunt supărat, mi-au spus că am umplut camera de urgență degeaba”

Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat cu Michele, iar tatăl său spune că acesta a dus o viață sănătoasă, nu a consumat droguri și nu a băut. „Michele se simțea rău de câteva zile și a mers la spital, confundând simptomele descrise cu o altă formă virală banală și a fost trimis acasă. Avea o migrenă severă de zile întregi, dureri la nivelul gâtului, un semn tipic al leucemiei. Nu avem un raport medical, ci o brățară cu coduri de bare pe care o am acasă.

Și un mesaj vocal pe care fiul meu l-a trimis iubitei în care spune „Sunt supărat, mi-au spus că am umplut camera de urgență degeaba’. În schimb, era obosit. A făcut sport, nu a băut, nu a consumat niciodată droguri, i-a plăcut viața bună, a mâncat bine”, a declarat Domenico, tatăl lui Michele Merlo.

Familia a negat și informația din presă  potrivit căreia motivul decesului ar fi legat de vaccinul împotriva coronavirusului pe care îl făcuse. Cea mai bună piesă a sa este Tutto per me, care pe Spotify depășește patru milioane de ascultări. Muzicianul a fost și scriitor, romanul  Stupid Hearts, publicat de Sperling & Kupfer, fiind lansat în librării în toamna anului trecut.

Sursă foto: www.italy24news.com

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri