Mădălina Ghenea, o nouă relație. Italianul e fericit și râde cu gura până la urechi

Mădălina Ghenea, o nouă relație. Italianul e fericit și râde cu gura până la urechi
Despre relațiile Mădălinei Ghenea s-a scris enorm de mult. ultima dată a fost „cuplată!” cu un fotbalist tinerel, a cărui mamă se dădea de ceasul morții că frumoasa română car fi prea matură pentru odorul ei. În final au negat relația, iar acum se pare că a apărut ceva nou la orizont.

Se pare că Mădălina Ghenea e într-o nouă relație. fiind mereu în atenția paparazzilor, nu e de mirare că au apărut și primele imagini. Frumoasa româncă a fost fotografiată pe un yacht, alături de italianului Andrea Castagnola. Se spune despre acesta că ar fi noul său iubit.

Cei doi se aflau în apropierea unei plaje din Portofino, Italia. În imaginile surprinse se vede că Mădălina și Andrea se simt foarte bine unul în compania celuilalt. Ea e în bikini, bronzată superb. El a decis să îți păstreze pantalonii pe el, deși și-a dat tricoul jos. Ceea ce a remarcat toată lumea e că italianul e fericit și râde cu gura până la urechi în compania frumoasei actrițe din România.

Mădălina Ghenea, o nouă relație

Mădălina Ghenea a avut o relație cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. La finalul anului trecut, el a fost întrebat dacă s-a despărțit de actriță, după ce au apărut o serie de replici, între ei, pe rețelele sociale. El a negat zvonurile.

„Ținând cont de articolele despre viața mea privată, vreau să clarific ceva. Nu am părăsit pe nimeni. Noua mea cucerire nu e parte din trecutul meu. Sunt fericit cu Mădălina și-mi asum toată responsabilitatea pentru viitorul meu.

Sunt un băiat cu capul pe umeri. Acum mă gândesc la AS Roma și abia aștept să joc. Muncesc ca să revin cât mai în formă posibil”, a spus jucătorul.

Mădălina s-a afișat acum cu Castagnola. Vedeta are o fiică, Charlotte, în vârstă de 4 ani, cu milionarul Matei Stratan. Actrița le-a mărturisit fanilor că este singură, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. „Sunt singură de un an de zile. Mă ocup de fiica mea și mi-e foarte bine așa”, spunea Ghenea.

Proiecte importante

La finalul anului o vom putea vedea pe Mădălina Ghenea în distribuţia filmului „Gucci”, pe care îl pregăteşte Ridley Scott. Filmul este despre asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul celui care a creat celebra marcă italiană de modă.

Actriţa o interpretează pe Sophia Loren în filmul american. Ea a mai fost fotografiată și la brațul lui Al Pacino. Din distribuţia filmului lui Ridley fac parte şi Lady Gaga (rol principal) și Jared Leto. Este aşteptat ca „House Of Gucci” să fie lansat în cinematografe pe 24 noiembrie.

Sursa foto: ProTV

Ducii nu vor să o arate pe Lili. Ce spun membrii Casei Regale în legătură cu nașterea fiicei prințului Harry

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri