Ducii nu vor să o arate pe Lili. Ce spun membrii Casei Regale în legătură cu nașterea fiicei prințului Harry

Ducii nu vor să o arate pe Lili. Ce spun membrii Casei Regale în legătură cu nașterea fiicei prințului Harry
S-a speculat că va naște în iulie, apoi informații de ultimă oră au dat nașterea ca putând fi posibilă mult mai devreme. Și s-a întâmplat. Aseară s-a aflat că Meghan Markle, ducesa de Sussex a adus-o pe lume pe fiica sa, Lilibet, al doilea copil al cuplului.

„Suntem încântați de veștile fericite” – iată ce spun membrii Casei Regale în legătură cu nașterea fiicei prințului Harry. William, Kate și familia „îi felicită” pe Harry, Meghan și Archie la nașterea lui Lilibet. Mesajul vine după ce și Regina și prințul Charles au trimis cele mai bune urări.

Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor s-a născut vineri, 4 iunie la 11.40am. Nașterea copilului, al doilea al lui Harry și Meghan, a fost confirmată duminică. iar familia regală, inclusiv Regina, Prințul Charles și William, au fost „încântați” de știrile de peste Ocean, scrie Daily Mail.

Ce spun membrii Casei Regale

Prințul William și Kate s-au alăturat altor membri ai familiei pentru a-i felicita pe prințul Harry și Meghan Markle pentru „veștile fericite” ale nașterii fiicei lor. Ducele și ducesa de Cambridge s-au declarat „încântați” de sosirea bebelușului Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor care s-a născut vineri la 11.40 dimineața la un spital californian.

Cuplul a transmis cele mai bune urări și „felicitări” ducelui și ducesei de Sussex, precum și fiului lor, Archie. Tatăl lui Harry, prințul Charles și ducesa de Cornwall, care au împărtășit felicitări pe rețelele de socializare, li s-au alăturat. Prințul de Țara Galilor a remarcat și numele de mijloc al lui Lilibet, Diana, dat în onoarea regretatei sale soții și a mamei lui Harry, prințesa Diana.

Regina, emoționată de numele ales fetiței

Ducele și ducesa de Cambridge s-au declarat „încântați” de sosirea bebelușului Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor. „Felicitări Harry, Meghan și Archie pentru sosirea bebelușului Lilibet Diana. Le dorim tuturor numai bine în acest moment special”, au transmis ei.

Mai devreme, Regina și-a trimis cele mai bune urări într-o declarație comună cu ducii de Cambridge și prințul de Wale. Ea a remarcat că nepotul, Harry, i-a adus un tribut emoționant, numindu-și fiica după ea, „Lilibet” fiind prescurtarea pentru Elizabeth.

Contul oficial al familiei regale de Twitter a transmis următorul mesaj: „Felicitări ducelui și ducesei de Sussex pentru nașterea lui Lilibet Diana! Regina, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall și Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați de știri. Lilibet este al 11-lea strănepot al Majestății Sale”.

O declarație scurtată mai devreme fusese făcută de Palatul Buckingham.

Prințesa Lilibet a primit deja un cadou

O sursă a declarat pentru Us Weekly că ducele și ducesa de Cambridge i-au „trimis un cadou lui Lilibet” imediat după ce au aflat despre nașterea ei.

Prințesa Eugenie, care și-a născut fiul în august în februarie, și-a felicitat „dragii veri” într-o postare pe pe Instagram. Ea a împărtășit o fotografie făcută Meghan și Harry când au anunțat că ducesa este însărcinată. A scris alături: „Felicitări dragi veri… nu am putea fi mai fericiți pentru voi toți”. Verișorii nu s-au mai întâlnit personal de când ducii de Sussex au plecat, în martie 2020, inițial în Canada înainte de a se stabili în SUA.

Cu toate acestea, s-au reunit cu prințul Harry în aprilie, când a participat la înmormântarea bunicului său, prințul Philip.

Ducii nu au distribuit nicio imagine (încă) cu micuța Lili

Vestea nașterii fetiței ducilor de Sussex a necesitat 2 zile pentru a deveni publică. Spre deosebire de momentul nașterii fiuili lor Archie care s-a născut în 2019, cuplul Harry – Meghan nu a lansat încă o fotografie a fiicei lor. O declarație a secretarului lor de presă a arătat: „Cu mare bucurie, prințul Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, își întâmpină fiica, Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, în lume”.

Noul copil va avea dreptul să fie prințesă și Archie prinț – ambele cu stiluri HRH – după moartea reginei și când Charles va deveni rege. Acest lucru se datorează faptului că vor fi avansat pe linia succesiunii pentru a deveni copiii unui fiu de monarh. În ciuda faptului că Harry și Meghan au renunțat la funcția de membru al familiei, copiii aru încă un loc în linia succesiunii.

Sursa foto: Twitter, Instagram

Anamaria Prodan, fiță de modă în Dubai. Cum s-a prezentat la mall impresara

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri