Anamaria Prodan, fiță de modă în Dubai. Cum s-a prezentat la mall impresara

Anamaria Prodan, fiță de modă în Dubai. Cum s-a prezentat la mall impresara
E o femeie puternică, care întotdeauna a știut ce a vrut. Anamaria Prodan a făcut furori recent într-un mall din Dubai. S-a îmbrăcat după ultima modă și a purtat o mască suflată cu aur.

Pentru Anamaria Prodan banii nu sunt niciodată o problemă. Vedeta a postat o fotografie în care a zâmbit din spatele unei măști suflată cu aur.

Anamaria Prodan, fiță de modă în Dubai. A purtat la mall o mască suflată cu aur

Pentru Anamaria Prodan, chiar și o simplă ieșire la mall trebuie tratată așa cum scrie la carte. Aceasta a atras atenția tuturor într-o ținută extrem de elegantă și un accesoriu cel puțin șocant: o mască suflată cu aur. Vedeta a strălucit pur și simplu într-o salopetă înflorată, care-i venea ca turnată, o superbă geantă Hermes roșie și, bineînțeles, bijuterii extrem de scumpe.

Jurăminte reînnoite după 15 de ani de relație

Recent, frumoasa impresară și soțul său, Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele într-o biserică din Snagov. Anamaria a arătat extraordinar într-o rochie neagră cu pietre prețioase, la care a asortat un buchet de bujori albi. La brațul său, Reghe a fost impecabil într-un costum bleumarin.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu se vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită!

Nu există ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, a fost mesajul Anamariei Prodan pentru jumătatea sa.

Sursă foto: facebook

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri