Când vine vorba de viața amoroasă, Cristi Borcea are un trecut tumultos care depășește orice imaginație. Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela Borcea, cu care are și trei copii. În timp ce era cu Mihaela, Borcea a avut o relație de 6 ani cu Alina Vidican, cu care s-a și căsătorit ulterior. Lucrurile nu s-au oprit aici, căci în 2007, a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 12 ani. În toată aceasta încurcătură, și-a făcut apariția și Iulia Albu, care a dat recent o declarație șocantă vizavi de zvonurile privind o relație cu Borcea. 

Cristi Borcea și Mihaela, fosta sa soție, au fost nașii de nuntă pentru Iulia și Mihai Albu care, de asemenea, au divorțat. Însă, de-a lungul anilor au existat zvonuri potrivit cărora, între fostul finanțator de la Dinamo și Iulia Albu a existat mai mult decât o relație de prietenie.

Iulia Albu, declarație șocantă. Zice subtil că Borcea s-a dat la ea 

Prezentatoarea a rupt în sfârșit tăcerea și a povestit ce s-a întâmplat între ea și fostul acționar. Cristi și Mihaela Borcea le-au fost nași de cununie Iuliei și lui Mihai Albu, care au divorțat și ei la un moment dat. Până acolo însă, Iulia spune că a existat un comportament nepotrivit din partea lui Borcea. Ba mai mult, dă de înțeles că Mihaela, soția sa la acea vreme, ar fi știut. 

„Într-adevăr, a existat ceva acolo. Dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place! Au fost niște lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ține de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniță.

Au existat niște lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei. Și de el, dar și de Mihaela. Oricum, e bine că și-au dorit altele. Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Eu prefer să nu vorbesc despre acest subiect. Evident că au existat niște lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. Totuși, spre norocul meu, am avut și altă pereche de nași. Așa că Mikaela are niște părinți spirituali. Cristi și Mihaela au fost clienții tatălui meu de foarte mult timp. Și erau prieteni comuni pentru mine și Mihai”, a spus Iulia Albu, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV. 

Ce zice Iulia Albu despre relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea 

Cât despre actuala soție a lui Borcea, Valentina Pelinel, Iulia Albu a vorbit și despre această relație. Reamintim că în timp ce era cu Alina Vidican, Cristi Borcea a început o relație cu Valentina Pelinel, cu care este și acum. „Vreau să vă spun ceva. Îmi place mult cum arată această familie. Este o familie foarte unită. Valentina este o femeie foarte frumoasă. Ține la familia ei. Ei sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. Cele două micuțe sunt foarte cute (n.r. – drăguțe), chiar a trecut mult timp până le-au expus”, a spus Iulia Albu, referitor la relația dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. 

Foto: Facebook

Istoria cărucioarelor de cumpărături.  Au fost inventate acum 84 de ani

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri