Fostul miliardar Irinel Columbeanu preferă fetele tinere. Vrea o nouă relație

Fostul miliardar Irinel Columbeanu preferă fetele tinere. Vrea o nouă relație
De ce i-au plăcut dintotdeauna fetele tinere lui Irinel Columbeanu? Afaceristul spune că le preferă pentru că-i dau energia de care are nevoie.

Irinel Columbeanu dă semne că-și revine. Pentru prima dată după mult timp, acesta vorbește despre o nouă relație.

Fostul miliardar Irinel Columbeanu preferă fetele tinere. Vrea o nouă relație

După despărțirea de Monica Gabor, părea că nici o altă femeie nu-i mai atrage atenția lui Irinel Columbeanu. Cu câteva zile în urmă însă, acesta a fost văzut în compania a două june, cu forme apetisante. E clar pentru toată lumea că fostul afacerist își revine.

De data aceasta, Irinel nu spune nu unei relații cu una dintre tinere. Iar dacă acest lucru se va întâmpla, a afirmat că va anunța imediat. Mai mult, Columbeanu a explicat tuturor și de ce a preferat dintotdeauna o femeie mult mai tânără ca el.

“Cui nu îi plac fetele tinere? Ele îmi dau energie și îmi iau energia. Când ajung la un consens cu una dintre domnișoarele cu care am fost surprins am să vă comunic”, a mărturisit Irinel Columbeanu, potrivit playtech.ro.

„Casa nu mai e a mea din 2009”

Cât privește vila de la Izvorani, fostul miliardar a mărturisit că i-a făcut rău să vadă ruinele, însă nu putea face nimic, pentru că locuința nu i-a mai aparținut din 2009. ”Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștigat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată.

Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incendiu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am văzut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a declarat Irinel în emisiunea lui Dan Capatos.

Sursă foto: playtech.ro, haihui2.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre