Irinel Columbeanu și-a reluat vechile obiceiuri. Femei, mașini scumpe și restaurante de lux

Irinel Columbeanu și-a reluat vechile obiceiuri. Femei, mașini scumpe și restaurante de lux
O lungă perioadă, Irinel Columbeanu a stat ascuns de ochii curioșilor, dar recent a revenit în lumea bună. Cu cine a ieșit afaceristul zilele trecute.

Se pare că și-a revenit din punct de vedere financiar. Irinel Columbeanu pare că a întinerit. Lângă cine a fost văzut.

Irinel Columbeanu și-a reluat vechile obiceiuri. Femei, mașini scumpe și restaurante de lux

Fostul miliardar de Izvorani, Irinel Columbeanu, pare mai fericit ca niciodată. După mult timp în care s-a retras în carapacea sa, afaceristul s-a îmbrăcat ca în vremurile bune și a ieșit în oraș. Potrivit cancan.ro, acesta a fost văzut alături de două tinere, într-o mașină de lux, bineînțeles cu șofer.

Cei patru au intrat într-un restaurant luxos din Capitală unde au servit masa, apoi s-au retras la apartamentul afaceristului. Ce se întâmplă cu Columbeanu? Să fi trecut perioada cea grea din viața sa?

Conduce un Opel Astra second hand

În 2007, despre Irinel Columbeanu se știe că avea o avere de 150 milioane de euro. Din motive doar de el cunoscute, un an mai târziu aceasta a scăzut la 40 milioane de euro. Din păcate, toți banii s-au dus, iar Columbeanu a fost obligat să plece și din vila de la Izvorani.

Și să renunțe și la mașinile de lux pe care le avea în perioada în care a fost căsătorit cu Monica Gabor. În acest moment, el locuiește într-un apartament de două camere și conduce un Opel Astra second hand.

„Niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi”

“Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să-l trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu.

Și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine”, a declarat Irinel Columbeanu cu ceva timp în urmă la „Vorbește Lumea”.

Sursă foto: instagram, evz.ro

Recomandarile noastre