Petre Roman a sărit în ajutorul fiicei sale. Are planuri mari pentru Oana și Marius Elisei

Petre Roman a sărit în ajutorul fiicei sale. Are planuri mari pentru Oana și Marius Elisei
De puțin timp Oana Roman a externat-o pe mama sa, Mioara Roman, din centrul privat unde a fost internată pentru recuperare, și a  mutat-o la ea acasă. Fiica fostului premier a decis să aibă grijă în mod direct de cea care i-a dat viață.

În timp ce se preocupă de bunăstarea mamei ei, și Petre Roman are planuri mari pentru fiica sa și Marius Elisei. Fostul premier e foarte grijuliu cu Oana, mai ales după ce aceasta a trecut prin divorț. Și după ce fosta sa soție s-a îmbolnăvit. Adevărul este că starea Mioarei Roman e foarte gravă. Aceasta are 80 de ani și suferă de la multe afecțiuni, printre care și Parkinson. Evoluția bolii e foarte gravă, spune Oana Roman.

Din căminul pentru bătrâni, Mioara Roman i-a trimis fiicei un buchet de flori

„Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi nu o recunoşti. (…) Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână! (…) E greu, nu eşti pregătit! La ea îmbătrânirea a fost bruscă. (…) Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viaţa. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana, în urmă cu câteva luni, la Kanal D.

Oana Roman a mutat-o pe mama sa la ea acasă

Acum, Mioara Roman locuiește acasă la Oana, cu fiica ei și fiica acesteia, Isabela. Vedeta a făcut publice, recent, pe rețelele de socializare, informații despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara.  Nevoită să se ducă la farmacie să îi cumpere mamei ei rețeta de medicamente pentru următoarele două luni, Oana Roman a rămas șocată atunci când a văzut cât de multe sunt. Practic a umplut o plasă mare cu ele.

„Am avut o zi plină! Am filmat ore întregi pentru emisiune, am fost la medicul de familie să îi iau reţeta mamei. Am avut programare. Voiam să vă arăt ceva. O pungă plină de medicamente. Astea îi ajung două luni. Cred că sunt 20 de cutii de medicamente. Asta este…”, a povestit Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

Petre Roman are planuri mari pentru fiica sa, vrea să o împace cu Marius Elisei

Petre Roman este foarte atent în ultima perioadă cu fiica sa. Fostul premier o contactează des, ca să afle noutățile și ca să îi fie aproape. Știe că nu e ușor să treci printr-un divorț și să devii, peste noapte, părinte unic. Se gândește că Oana are nevoie de tot sprijinul din partea familiei și a celor dragi. Chiar Oana a vorbit despre acest lucru. Se pare că Petre Roman vrea să îi împace, pe fiica sa și pe fostul ginere, Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună

Oana Roman a povestit că tatăl ei a fost la curent cu toate noutățile din viața ei. A știut detalii despre divorț dar și despre starea de sănătate a mamei ei, fosta lui soție. Vrea să o ajute. Și face asta în felul lui. S-a gândit chiar cum să îi împace, pe fiica ei și fostul ginere. „Tata ştie (n.r. – de bolile Mioarei Roman, fosta lui soție) , dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuţie cu Marius”, a dezvăluit Oana Roman.

Sursa foto: Instagram

Meghan îl inițiază pe prințul Harry în „vindecarea ancestrală”

Recomandarile noastre