Florin i-a dat lui Brigitte Pastramă cea mai bună dovadă de iubire. Și-au împărțit averea

Florin i-a dat lui Brigitte Pastramă cea mai bună dovadă de iubire. Și-au împărțit averea
A vrut să-i demonstreze soției sale că nu banii sunt importanți pentru el și a acceptat să împartă averea. Ce se întâmplă acum între Florin și Brigitte Pastramă.

S-au certat, s-au împăcat, iar acum au făcut pasul cel mare. Au mers la notar și au împărțit bunurile. Ce fac acum Florin și Brigitte Pastramă.

Florin i-a dat lui Brigitte Pastramă cea mai bună dovadă de iubire. Și-au împărțit bunurile

Cu ceva timp în urmă, banca a blocat contul comun al soților Florin și Brigitte Pastramă. Pentru că în acel moment erau 72.000 de euro doar al lui Brigitte, bruneta a luat foc. Aceasta a hotărât că a venit momentul să pună punctul pe I și să îl ducă pe soțul său la notar să împartă bunurile.

Bărbatul a acceptat și e convins că de acum încolo, Brigitte va înțelege că o iubește cu adevărat și nu stă cu ea doar pentru că are o situație materială foarte bună.

„Am mers la notariat, după doi ani de zile de căsătorie”

„Am rezolvat-o și p-asta. Era singura problemă de la care porneau certurile. Lumea e rea. Am mers la notariat, după doi ani de zile de căsătorie, fiecare e cu bunurile lui. Ca să nu mai iasă discuții că stau cu Brigitte pentru bani. Am făcut-o și p-asta. Să vedem ce discuții mai sunt în lume, rămâne la voia lui Dumnezeu. Amin”, a declarat Florin.

„Dumnezeu știe cel mai bine dacă am alte gânduri ascunse în fața lui Brigitte”

Florin e convins că pasul acesta le-a lămurit toate problemele și nimeni nu are să dea bani celuilalt, așa că nu mai există nici un motiv de discuții. „Am două proprietăți pe numele meu dinainte să moară tata. Restul sunt moștenite și am procură și de la ceilalți. Printre altele, shaormeria este spațiul meu.

Brigitte nu îl pune pe ăla. Dumnezeu știe cel mai bine dacă am alte gânduri ascunse în fața lui Brigitte. Shaormeria este un spațiu comercial pe care i l-am pus pe tavă, am ajutat-o cu autorizația. Nu am să îi dau bani, nu are să îmi dea bani.”, a mai spus bărbatul.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre