Brigitte Pastramă, trădată de cineva foarte drag. Soțiorul Florin s-a întors acasă

Brigitte Pastramă, trădată de cineva foarte drag. Soțiorul Florin s-a întors acasă
Viața lui Brigitte Pastramă pare să fi devenit un copy-paste după ultima perioadă din căsnicia vedetei cu Ilie Năstase. Recent, ea și soțul ei s-au certat, el a plecat de acasă.

Între timp, se pare că fostul model a revenit la sentimente mai bune, dar iată cine-i ia apărarea lui Pastramă în scandalul cu Brigitte. Aseară , Brigitte și soțul ei Florin Pastramă, s-au reunit, la masă. Au luat cina împreună, motiv în plus pentru Brigitte să se laude pe internet cu poșeta ei Hermes de culoare portocalie. Bucuros de revedere, Florin Pastramă a distribuit și el imediat imaginile.

Acum câteva zile, Brigitte și Florin Pastramă s-au certat așa de tare încât separarea lor părea iremediabilă. Bărbatul a și plecat de acasă. totul a pornit de la bani. El e un om de afaceri ghinionist sau necunoscător. S-a ales cu o poprire pe conturi, iar  măsura a afectat și contul comun. Unde, ce să vezi, erau exclusiv banii nevestei. Cea care s-a bucurat cel mai tare de plecarea bărbatului a fost Sara. Fiica lui Brigitte Pastramă, din relația cu ante-penultimul soț.

Brigitte Pastramă șocată de comportamentul fiicei sale

Imediat ce Florin Pastramă a anunțat că va pleca din locuința unde a stat până acum, Sara, fiica lui Brigitte Pastramă, s-a bucurat tare la aflarea veștii și s-a apucat să adune și să elimine din casă toate fotografiile cu Florin Pastramă.

„Sara a fost foarte drăguță, mi-a făcut ceai, m-a întrebat dacă sunt bine, a avut grijă de mine. Sara a și strâns imediat pozele cu el, dar eu i-am zis să le mai lase. Zice că mergea mai bine altcineva, n-a vrut să spună cine. Nu-l are foarte mult la inimă pe Florin. Ascunde ceva în sufletul ei, o să încerc să descifrez și să țin cont”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Brigitte Pastramă, trădată de cineva foarte drag

Dar, surpriză! Cine credeți că îi ia apărarea lui Pastramă în scandalul cu Brigitte? Fix fiica ei, Sara. După ce a eliminat fotografiile cu Florin din casa mamei ei, odată ce bărbatul s-a întors, i-a sărit în brațe. Se pare că tânăra s-a împăcat cu el. Sau a înțeles că  nu pot fi decât aliați în fața Brigittei.

Florin Pastramă și Sara, fiica lui Brigitte, au revenit la sentimente mai bune. Sara a realizat și distribuit pe contul său de TikTok un video alături de  Florin Pastramă în care cântă. Cei doi mimează versurile piesei lui Tudor Cioară  „Mă certam mereu cu mama”, în al cărui videoclip apar chiar Florin și Brigitte Pastramă.

@sara.trj♬ sunet original – ♠️ Assu Yasmina ♠️

”Mă certam mereu cu mama/ Toată lumea ne lua seama/ Să nu mi-aduci româncă/ Se enerva țiganca rău /Se jura spunea mereu/ Să nu mi-aduci româncă”, sunt versurile pe care le fredonează cei doi. În finalul clipului, Florin o sărută pe fiica soției sale pe obraz.

Sursa foto: Instagram

Prințul Harry, din nou alături de Oprah: „Majoritatea dintre noi avem o formă de traumă nerezolvată”

Recomandarile noastre