Monica Gabor îi răsfață pe Irina și pe fiul lui mr. Pink. Iată unde i-a dus ultima dată!

Monica Gabor îi răsfață pe Irina și pe fiul lui mr. Pink. Iată unde i-a dus ultima dată!
A fost o răsfățată a sorții, și puțini și-o imaginau în postură maternă. Dar ea e un părinte model.

Iată cum îi răsfață Monica Gabor pe Irina și pe fiul lui mr. Pink. I-a urcat în avion pe cei doi copii și i-a dus tocmai în Las Vegas. Aici, copiii au parte de momente speciale. În prima zi de vacanță fosta soție a lui Irinel Columbeanu a petrecut alături de prietenele ei, după ce s-a asigurat că fiica ei, Irina, și fiul lui mr. Pink sunt bine distrați la hotel.

După ziua dedicată prietenelor ei, Monica Gabor și-a intrat serios în rolul de mamă devotată. Ieri, însă, vedeta și-a dedicat tot timpul copiilor, de la primele ore ale dimineții.

Cei trei și-au început ziua cu un mic dejun plin cu delicatese, la un hotel de lux din Las Vegas, unde sunt cazați. După ce copiii s-au răsfățat cu ce mâncare a dorit fiecare, au continuat distracția. Se pare că fiul lui mr. Pink e foarte atașat de Monica Gabor. De altfel, în mai toate fotografiile e îmbrățișat de aceasta. Pe de altă parte, cei doi frați au o relație de prietenie foarte frumoasă.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu le-a arătat celor care o urmăresc pe Instagram cum a început ziua ei și a copiilor în hotelul de lux din Las Vegas. În story-urile ei se poate vedea că Irina și fiul ei vitreg au parte de un mic dejun plin de bunătăți. se vede pe fețele lor cât de mult le place.

Cum îi răsfață Monica Gabor pe Irina și pe fiul lui mr. Pink

După micul dejun copios, Monica și cei doi copii ai ei și-au continuat ziua cu o plimbare relaxantă cu gondola. Irina a filmat plimbarea, iar apoi clipul a fost postat de mama sa, pe contul ei de Instagram.  În imagini se poate observa că Monica este foarte apropiată de fiul lui mr. Pink și că nu face diferențe între el și fiica ei.

Chiar și în ziua în care au ajuns în celebrul oraș american, Monica nu a plecat la restaurant cu fetele până nu i-a văzut pe cei mici așezați la masă, cu tot ce și-au dorit să mănânce chiar în fața lor. Chiar dacă au avut și cele mai fine preparate, vedeta le-a comandat și pizza și aripioare picante, pentru știe că acestea le plac cel mai mult.

Sursa foto: Instagram

Lidia Buble a izbucnit în plâns. Motivul pentru care suferă