Lidia Buble a izbucnit în plâns. Motivul pentru care suferă

Lidia Buble a izbucnit în plâns. Motivul pentru care suferă
Lidia Buble a publicat un mesaj copleșitor pe pagina sa de Instagram. Artista a mărturisit ce durere are pe suflet.

Lidia Buble a izbucnit în plâns. Lidia Buble apare mereu pe pagina sa de Instagram cu zâmbetul pe buze și foarte fericită. Publică fotografii spectaculoase și povestește în InstaStory tot ce se întâmplă în viața ei. Fanii nu s-au așteptat să o vadă în așa ipostază. Se pare că are o durere care nu-i dă pace.

Lidia Buble la vârsta de 27 de ani are tot ce poate să își dorească o vedetă casă, mașină, carieră, popularitate, bani și dragoste. Dar se pare că aceste lucruri nu sunt suficiente ca sufletul ei să fie liniștit și împăcat. Artista a mărturisit ce își dorește cel mai mult acum.

Lidia Buble a izbucnit în plâns

Cu lacrimi în ochii cântăreața spune că nu și-a văzut de foarte mult timp casa și oamenii dragi. Din cauza restricțiilor legate de Covid-19 artista este nevoită să păstreze distanță de părinți și să vorbească cu oamenii apropiați doar cu ajutorul telefonului.

Din păcate, aceste discuții telefonice nu sunt suficiente, pentru că nu pot să înlocuiască îmbrățișările și atingerile mamei, tatei și fraților. Cu astfel de sentimente a surprins urmăritorii de pe pagina sa de Instagram. A postat un story foarte emoțional, un text profund și o piesă tristă care are ca un vers semnificativ „Vreau să merg acasă”.

„Mi-e dor de casă. Mi-e dor de frații și surorile mele”, scrie vedeta pe Instagram.

Fanii s-au grăbit să o încurajeze și să o susțină prin comentarii și mesaje în privat. Peste un milion de abonați pe pagina sa de Instgram și-au făcut griji pentru vedetă.

Câteva luni în urmă, sora artistei a povestit o situație foarte ciudată. Lidia Buble, când era mică, se juca cu sora ei și din greșeală a scăpat-o din brațe și capul copilului a ajuns pe gresie. După acest incident, Lorena Buble, sora vedetei, a avut fisură pe craniu și a avut nevoie de intervenția medicilor. După trista întâmplare, Lidia Buble a devenit foarte atentă cu sora ei și a înconjurat-o cu toată dragostea.

Foto

Instagram

Nicolae al României, gest emoționant în amintirea principelui Philip al Angliei