Ștefan Bănică și fiul său Alexandru au ieșit ca băieții. Cum și-au petrecut timpul cei doi.

Ipostază inedită cu Ștefan Bănică și micuțul Alexandru

Îndrăgitul cântăreț Ștefan Bănică și-a scos fiul cel mic la o plimbare în Herăstrău. Artistul a împărtășit acest moment și cu fanii săi, postând o fotografie superbă pe contul său de facebook. „La o discuție …”, a scris Ștefan Bănică, plin de fericire. Tatăl și fiul și-au asortat și îmbrăcămintea, ambii purtând o pereche de pantaloni de culoare roșie și tricouri albe.

Mai mult, cei doi au încercat să facă și puțin sport, iar tata Bănică a făcut și un mic filmuleț în care se vede cât de fericit este alături de copilul său. Fericită de cei doi bărbați din viața ei, mămica Lavinia Pârva i-a trimis soțului său inimioare pe contul de socializare.

Cum se întreține Lavinia

În ceea ce o privește pe Lavinia Pârva, arată ca o adolescentă. Și asta pentru că nu renunță niciodată la sport. Dovada a postat-o pe contul său de Instagram: „Sportul este un izvor de sănătate şi prospeţime, un factor de longevitate” . Lavinia și Ștefan s-au cunoscut grație impresarului Radu Groza care colabora în acea perioadă cu ambii artiști.

„Da, eu sunt vinovatul. Le-am făcut cunoştinţă, cred, prin 2009. Dar sunt sigur că nu au făcut nimic în acea perioadă. A fost într-un club. Lavinia l-a apreciat foarte mult ca artist. M-a întrebat dacă putem merge în culise, ca să-i fac cunoştinţă cu el”, a spus acesta cu câțiva ani în urmă. Cei doi și-au unit destinele în 2017, în marea taină, la malul mării, în Bulgaria.

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat.”, a mărturisit în trecut Lavinia Pârva.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri