Ștefan Bănică și Lavinia, petrecere în familie. Băiețelul lor a împlinit doi ani

Ștefan Bănică și Lavinia, petrecere în familie. Băiețelul lor a împlinit doi ani
Familia lui Ștefan Bănică e în culmea fericirii. Alexandru a împlinit doi ani și le-a adus părinților cea mai mare bucurie.

Ștefan Bănică e cel mai fericit tată. Micuțul Alexandru a împlinit doi ani, iar Radu și Violeta sunt mândria lui.

Bucurie infinită în familia lui Ștefan Bănică. Micuțul Alexandru a împlinit doi ani

Nimic nu se compară cu minunea de a avea urmași. Copilul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva a împlinit doi anișori, iar părinții l-au sărbătorit așa cum au știut mai bine. În plus, mama a postat o imagine superbă și rară cu pruncul său.

Și bineînțeles și câteva cuvinte de suflet: „După un somn prelungit de prânz, suntem unul mai energic decât celălalt! Puşi pe şotii şi pe împrăştiat cât mai multe jucării! Cu cât mai mare e dezordinea, cu atât suntem mai fericiţi”. Bineînțeles că tortul a fost impresionant, iar Lavinia i-a reamintit fiului său cât de mult îl iubește.

E extrem de fericită în rolul de mamă

Chiar dacă are o carieră impresionantă și un soț care o adoră, cel mai frumos rol pe care Lavinia îl joacă în această viață rămâne cel de mamă. „Eu trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt extrem de fericită și am spus așa, niciodată nu am fost mai obosită, dar nici atât de fericită.

Eu cumva mă așteptam să fiu așa ca mamă. Vreau să fiu prietenă cu fiul meu. Vreau să nu pierd nimic din toată evoluția lui. O am și pe mama care mă ajută. Sunt foarte fericită”, a declarat artista anul trecut.

Lavinia a apelat la intervenții minim invazive

Chiar dacă în timpul sarcinii a luat câteva kilograme bune, Lavinia și-a revenit uimitor de repede la formele care l-au cucerit pe Ștefan Bănică. Ce-i drept, au fost și unii cârcotași care au spus că aceasta și-ar fi făcut ceva operații estetice. Soția lui Bănică a dezmințit însă totul, mărturisind că a apelat doar la mici intervenții minim invazive la nivelul buzelor.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!

Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată!

În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!
Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea!

Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”, a scris cu ceva timp în urmă Lavinia Pârva pe contul ei de Instagram.

Cum se înțelege cu Radu și Violeta

Dacă fanii spun despre Lavinia că e cea mai frumoasă femeie pe care a avut-o Bănică, se pare că e și cea mai deșteaptă. Și asta pentru că a reușit să devină o adevărată prietenă pentru ceilalți doi copii ai artistului, Violeta și Radu.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Radu și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a declarat Ștefan Bănică pentru viva.

Recomandarile noastre