Toate soțiile lui Ștefan Bănică jr. ajung așa. Cum le calcă pe urme Lavinia Pîrva Mihaelei Rădulescu și Andreei Marin

Toate soțiile lui Ștefan Bănică jr. ajung așa. Cum le calcă pe urme Lavinia Pîrva Mihaelei Rădulescu și Andreei Marin
Face ce face dar se iubește doar cu vedete TV. Două foste soții care sunt celebre „pe sticlă”, iată că și actuala ajunge în același punct.

Toate soțiile lui Ștefan Bănică jr. ajung așa, adică prezentatoare TV. Mihaela Rădulescu a făcut carieră astfel. Ea a dat, cumva, tonul. Apoi a doua nevastă a celebrului cântăreț a fost și mai și. Andreea Marin a cucerit, din televizor, inimile a milioane de telespectatori din țară și diaspora. Ea și fostul soț împart nu numai celebritatea, ci și o superbă fiică, Violeta.

Între timp, din 2017, Ștefan Bănică jr. a ajuns la a treia soție. Lavinia Pîrva este cântăreață și model. A făcut parte din trupa Spicy, iar după ce trupa s-a destrămat și-a urmat cariera solo. A câștigat titlurile Miss Timișoara în 2000 și Miss Litoral în 2001, după care a semnat contracte cu câteva case de modă majore din România. Dar nu era prezentatoare TV, ca și celelalte. Și se pare că nu se poate altfel! Acum lucrurile s-au rezolvat.

Toate soțiile lui Ștefan Bănică jr. ajung așa

De săptămâna viitoare, Lavinia Pîrva începe un job nou în televiziune. Soția lui Ștefan Bănică jr. a fost cooptată în echipa de la „Vorbește Lumea” (PRO TV).

Emisiunea este prezentată de Lora și Cove. Mai multe vedete au rubrici săptămânale. Cristina Cioran prezintă miercurea rubrica de Revista Presei. Cântăreața Anna Lesko, gătește tot felul de rețete spectaculoase în fiecare marți și joi. Cântăreața Francisca e responsabilă de Meteo. Iar acum, Lavinia Pîrva unde va avea o rubrică de parenting. O dată pe săptămână, probabil joia, soția lui Ștefan Bănică jr. va dezbate subiecte de interes pentru mămici atât din studio, cât și din diverse locații, specifice temelor.

Lavinia Pîrva abia așteaptă să înceapă

„Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă”, a declarat cântăreața. Ea a spus și ce subiecte va aborda în rubrica TV: „de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere.

Ce trebuie să știm în timpul sarcinii, cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică, cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomotologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 22 aprilie. Oferte interesante pentru cariera Gemenilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre