Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, mândri de frumoasa lor fiică. A împlinit 18 ani și seamănă teribil cu mama

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, mândri de frumoasa lor fiică. A împlinit 18 ani și seamănă teribil cu mama
Fiica lui Michael Douglas și a actriței Catherine Zeta-Jones a împlinit 18 ani și este mândria părinților. Tânăra seamănă cu frumoasa ei mamă.

Michael Douglas este, de departe, unul dintre cei mai mari actori pe care i-a dat vreodată omenirea, iar apariţiile sale sunt atent urmărite de presa din întreaga lume. În 2000, Douglas s-a căsătorit cu actrița Catherine Zeta-Jones, cu care este și acum. Au împreună doi copii, pe Dylan, în vârstă de 20 de ani și pe Carys. Frumoasa fiică a lui Michael Douglas a împlinit 18 ani și este superbă, la fel ca mama ei. Iar Douglas este extrem de mândru. 

Michael Douglas fiică

Michael Douglas și Zeta-Jones, mândri de frumoasa lor fiică. Arată la fel ca mama ei celebră 

Într-un album Instagram încântător, Catherine a inclus o captură de ecran a unei conversații text pe care a purtat-o ​​cu Carys în dimineața celei mai recente zile de naștere, precum și o fotografie a tinerei în costum de baie. În dimineața zilei de naștere, Carys i-a trimis un mesaj mamei sale: „Mulțumesc că m-ai născut!” la care Catherine a răspuns: „O, să te nasc a fost cel mai mândru moment al meu!” Catherine a glumit apoi: „Așteaptă ……….. Oscar? …….. Nu ……… Cu siguranță TU!” și a adăugat două emoji râzând la final. Zeta-Jones câștigat Oscarul în 2002 pentru rolul secundar din Chicago – și atât în ​​timpul filmării, cât și al premiilor, a fost însărcinată cu Carys.

Michael Douglas fiică

Soția lui Michael Douglas scris și un mesaj pentru fiica sa. „La mulți ani 18 ani Carys Zeta! Ești totul și totul ești tu. Mulțumesc pentru bucuria pe care mi-o aduci. La 5 dimineața mi-ai trimis un mesaj pentru a-mi mulțumi că te-am născut. Acesta este genul de femeie care ești. Bună. Înțelepciunea ta îți depășeste anii. Frumusețea ta este profundă și inima ta este suficient de mare pentru a iubi și a învălui lumea, simțul umorului tău … foarte important …. este de neîntrecut. Aș putea continua. Japoneza ta are nevoie de ceva muncă, dar asta este realizabil. Te iubesc îngeras. Mama”, a fost mesajul actriței pentru fiica sa. 

Foto: Instagram

Pisicuța care a urcat patru zile pe munte în căutarea stăpânului