Exclusiv. Smiley a fost detronat chiar de către fiica sa. Micuța Josephine l-a depășit deja

Exclusiv. Smiley a fost detronat chiar de către fiica sa. Micuța Josephine l-a depășit deja
Micuța Josephine a venit pe lume în urmă cu aproximativ o lună. Acum, Smiley a recunoscut că a fost deja detronat de fiica sa. Artistul s-a plâns pe Instagram.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu aproximativ o lună, iar de atunci multe s-au schimbat în familie. Printre altele, Smiley a recunoscut că a fost deja detronat de către fiica sa. Acum artistul și Gina nu mai sunt singuri, astfel că toată atenția lor merge către micuța Josephine. Deși cei doi încă nu au prezentat-o oficial pe bebelușă, fanii au putut vedea ba o mână în cadre, ba un picior, însă niciodată fața micuței, cu care părinții sunt foarte secretoși. 

Smiley se implică foarte mult în viața micuței, după cum a declarat chiar el. „Gina este cu alăptatul, este maestră în schimbarea scutecului, eu nu. Eu mă ocup de hrănirea cu biberonul, de râgâială, deci, sunt expert aici, sunt omul de la gaze, cu liniștitul, îi mai cânt”, a spus iubitul Ginei Pistol. 

Smiley a fost detronat. Fiica sa are deja mai multe haine ca el 

Smiley a fost detronat

Cei care îl urmăresc pe artist, știu că acesta are mereu ținutele atent alese, iar varietatea de haine pe care o poartă Smiley este mare și întotdeauna atrage priviri. De data aceasta însă, „regele dulapului” a fost detronat, chiar de către fiica sa de nici 2 luni. Chiar artistul a mărturisit totul pe Instagram și a ilustrat cu imagini în care se puteau observa hainele lui Josephine la uscat. 

„Josephine a venit pe lume de o lună și ceva și deja are mai multe haine decât mine ”, a scris artistul pe Instagram, amuzat. Pe fundal se vede clar multitudinea de salopete de bebeluș, întinse la uscat. Asta pentru că bebelușii murdăresc hainele foarte repede, iar Gina probabil s-a asigurat că are multe salopete de schimb pentru micuță.  Deși comică, situația este una clasică și cunoscută de către prospetele mămici, iar micuța Josephine nu face excepție. Sigur că pe lângă cumpărăturile făcute de părinți, bebelușa a primit și multe cadouri, iar acesta este abia începutul garderobei masive de care beneficiază fetița lui Smiley. 

Foto: Instagram

Încă un divorț monden; scandalul e cât casa în familia Bodi. Se aruncă cu vorbe grele