Încă un divorț monden; scandalul e cât casa în familia Bodi. Se aruncă cu vorbe grele

Încă un divorț monden; scandalul e cât casa în familia Bodi. Se aruncă cu vorbe grele
De anul trecut, în showbiz-ul românesc pare că s-a deschis Cutia Pandorei. Divorțurile se petrec pe bandă rulantă. Cupluri care păreau super stabile dovedesc că ascundeau multe schelete în dulap.

Scandalul e cât casa în familia Bodi, divorțul de arată strașnic la orizont. „Regii Tik Tok-ului”, Ionuț și Alexandra Bodi au ajuns să se urască și să își arunce vorbe grele în public. Chiar pe rețeaua de socializare ce i-a făcut celebri. Cei doi divorțează. Cel care a lămurit cum stau lucrurile a fost chiar bărbatul. „Ești o nebună! Abia aștept să divorțez”, i-a transmis acesta soției sale.

Anul trecut soții Bodi au cucerit internetul. Cei doi, originari din Mureș, au iscat un adevărat tsunami pe TikTok. Alexandra Bodi a ajuns să aibă mai multe vizualizări și decât Dorian Popa, regele rețelelor de socializare. Alexandra Bodi nu face nimic special, însă oamenii sunt în delir, se pare, atunci când ea face mămăligă sau mătură prin curte.

Filmul care a rupt gura pe TikTok-ului, a strâns două milioane de vizualizări, în toamnă, și nu are decât câteva secunde.  Îl arată pe iubitul ei soț când îngenunchează și îi pupă picioarele, în timp ce Alexandra îi cântă: „Aveai un ceas pe jos, care a căzut pe jos atunci când mi-ai văzut privirea!”. Pe ritmuri de manele.

Scandalul e cât casa în familia Bodi

Acum însă Ionuț și Alexandra Bodi se pregătesc de divorț. Mariajul celor doi traversează o perioadă dificilă. Iar în loc să își rezolve problemele în liniștea căminului conjugal, cei doi

se confruntă public, în mediul online. „Ești o nebună, nu voi mai intra niciodată cu tine pe live. Eu nu ți-am scris în privat. Nu mai minți lumea, nesimțito. De abia aștept să divorțez de tine”, i-a transmis Ionuț Bodi soției sale. Acesta a mai vorbit și despre problemele soției sale cu alcoolul. Potrivit spuselor sale, parteneră sa de viață este alcoolică. De fiecare dată când bea devine agresivă verbal, atât cu el, cât și cu fiica ei.

În replică, Alexandra l-a anunțat tot public pe soțul ei că se iubește cu altcineva. Și i-a mai aruncat și vorbe grele. „Adio, CĂPROIULE. M-ai pierdut! Acum sunt foarte fericită alături de noul meu iubit care este mai frumos de 100 de ori mai mult. Tu ești un căproi bâlbâit. Să mă lingi acolo unde știi tu”, a spus Alexandra Bodi prin intermediul unui video postat pe TikTok.

La începutul lunii, femeia i-a reproșat soțului inclusiv faptul că își petrecere prea mult timp pe rețelele sociale: „De dimineață, de când deschide ochii, e numai pe TikTok. A fost la lucru numai 2 luni de zile. I-am trimis eu bani. Opriți-vă! Că mi-a pus Ionuț oamenii în cap, a zis că nu i-am dat să mănânce la copilul ăla. Eu cred că am avut mai multă grijă de copilul lui, decât de copilul meu, dar el nu recunoaște”.

Sursa foto. TikTok

Psihiatrul vedetelor de la Hollywood, un șarlatan. A fost prins de poliție înainte să le lase fără case!