Johnny Depp își reinventează stilul vestimentar. Arată ca un boschetar „scos din cutie”

Johnny Depp își reinventează stilul vestimentar. Arată ca un boschetar „scos din cutie”
Johnny Depp apare în câteva poze în timp ce fotografiază cu un aparat folosit ca recuzită la Barcelona, în timpul festivalului BCN Film unde este prezentată și ultima producție în care joacă, filmul  Minimata, în care acesta interpretează rolul unui fotojurnalist.

După aparițiile „la patru ace” din timpul zdrobitorului proces cu fosta sa soție, în care a ales ținute negre și elegante, Johnny Depp își reinventează stilul vestimentar. Acum arată ca un boschetar, dar unul „scos din cutie”. Chiar dacă sunt lălâi și fără formă, cu o apariție de haine la mâna a doua, hainele lui nu sunt deloc ieftine.

Actorul, în vârstă de 57 de ani, a folosit camera drept recuzită pentru a se referi la personajul său, fotoreporterul american W. Eugene Smith, pe care îl joacă în Minimata. Se vede însă că Johnny e bine dispus. E doar la doar o zi după ce a aflat că bătălia sa în justiție cu fosta sa soție Amber Heard va fi expusă în trei noi documentare, scrie Daily Mail.

Johnny Depp își reinventează stilul vestimentar

El a îmbrăcat o jachetă pe deasupra unei cămăși cu buline și a unui tricou. Apoi a asociat look-ul cu pantaloni în carouri și cizme în stil militar. Vedeta din Pirații din Caraibe a pozat împreună cu Andrew Levitas pentru a prezenta filmul la cel de-al 5-lea Festival al Filmului BCN la Hotelul Casa Fuster.

Acțiunea filmului începe în anii 1950. Cu mult după „zilele sale de glorie”, editorul foto al revistei Life, Ralph Graves, îl convinge să investigheze otrăvirea pe scară largă cu mercur din orașul de coastă Minamata din Japonia.

Poveste despre un fotoreporter

Filmul îl urmărește pe Smith la aproximativ 30 de ani de la relatarea sa fotografică despre ofensiva SUA împotriva Japoniei în timpul celui de-al doilea război mondial. A documentat  în special bătălia de la Okinawa. Ceea cei-a adus o reputație ca unul dintre cei mai semnificativi fotoreporteri din generația sa.

Smith a devenit din ce în ce mai retras. Dar cei de la revista Life îl conving sa accepte o documentare în Extremul Orient. Acolo se focusează pe situația unei umile comunități de pescari decimată de otrăvirea cu mercur. Recâștigându-și încrederea în sine, fotograful încearcă să aducă povestea pescarilor în atenția lumii. Și, prin aceasta, începe o lungă căutare împotriva corporațiilor responsabile de provocarea dezastrului.

Războiul cu Amber Heard e încă departe de a se fi încheiat

În plan personal, Johnny Depp continuă „lupta” în instanță. El va trebui să răspundă din nou acuzațiilor de agresiune făcute de fosta sa soție, Amber Heard.

„Depp vs Heard” vor fi trei episoade realizate în SUA și UK. Ele vorbesc despre acest conflict „domestic” în care sunt implicați cei doi. În martie, lui Depp i s-a refuzat permisiunea de a introduce un recurs împotriva unei hotărâri de condamnare a Înaltei Curți. Potrivit acesteia, el ar agresat-o pe fosta sa soție Amber. Avocații săi susținând că „aștepta cu nerăbdare să prezinte adevărul irefutabil” unei instanțe din SUA.

Actorul a trebuit deja să plătească 628.000 de lire sterline (861.000 de dolari). Asta, după ce a pierdut primul proces de calomnie. Iar acum  se confruntă cu plata unei facturi și mai mari pentru costuri și daune în urma sentinței judecătorești.

Apelul lui Depp a fost respins de instanță

Respingerea solicitării lui Depp de a face apel vine în urma concluziei că ședința inițială a fost „deplină și echitabilă” și că judecătorul nu a făcut nicio eroare de drept și nu a fost influențat în nici un fel de plângerea lui Heard. „În consecință, vom respinge atât cererea de autorizare a domnului Depp pentru a furniza probe suplimentare, cât și cererea sa de autorizare a recursului”, s-a notat în decizia instanței.

Pentru a recapitula, „verdictul inițial a fost că Depp a comis violențe domestice împotriva lui Amber în cel puțin 12 ocazii. Situație care a dus la dezvoltarea unor temeri cu privire la siguranța propriei vieți precum și a mai multor traume de natură emoțională.

Cazul a avut o audiere completă, echitabilă și adecvată. Iar decizia de astăzi justifică dovezile curajoase pe care Amber Heard le-a oferit instanței cu privire la abuzurile domestice, în ciuda încercărilor repetate de a o submina și de a o reduce la tăcere de către făptuitor”, au mai notat judecătorii.

Pe lângă cheltuielile de milioane, actorul și-a pierdut rolul în franciza Fantastic Beasts (Gellert Grindelwald).  În urma hotărârii Înaltei Curți, producătorii filmului i-au cerut să plece. Iar prejudiciul adus astfel reputației sale îl va face să piardă mai multe roluri în viitor.

Sursa foto: Instagram

Fiica lui Johnny Depp s-a reîntors la prima iubire. Detaliul care i-a dat de gol