Fiica lui Johnny Depp s-a reîntors la prima iubire. Detaliul care i-a dat de gol

Fiica lui Johnny Depp s-a reîntors la prima iubire. Detaliul care i-a dat de gol
Unele iubiri nu se sfârșesc, fac viraje uriașe și apoi reapar.  Se aplică și în cazul lui Lily Rose Depp și Timothée Chalamet?  Așa pare.

Fiica lui Johnny Depp s-a reîntors la prima iubire. Așa se pare. Pe cei doi tineri actori de la Hollywood nu-i leagă doar rădăcinile lor comune franceze – ci și o poveste copleșitoare de dragoste, care a durat aproximativ trei ani. Iar acum e un detaliu care i-a dat de gol, scrie Elle.com. Cu toate suișurile și coborâșurile posibile.  Întotdeauna foarte discreți cu privire la povestea lor de dragoste. La Festivalul de Film de la Veneția din 2019, Lily Rose și Timothée nu păreau a fi mai mult decât colegi.

Cu toate acestea, în aprilie 2020, idila se încheie. Unul din motive: distanța dintre Statele Unite și Europa, impusă de lockdown.

Actorul, care până în 2017 a fost într-o relație stabilă cu Lourdes Leon, fiica Madonnei, a încercat să o uite pe Lily. El s-a aruncat într-un o nouă poveste de dragoste cu focoasa actriță mexicană Eiza Gonzalez. Idila nu a durat prea mult , pentru că actorul a devenit din nou singur.

Fiica lui Johnny Depp s-a reîntors la prima iubire

Trebuie să fi fost distanța, trebuie să fi fost chemarea primăverii, reluarea relației dintre cei doi a fost inevitabilă. Cel puțin conform unor instantanee surprinse în urmă cu doar câteva zile în inima orașului New-York. Fiica lui Johnny Depp, Lily Rose și Timothée Chalamet au fost fotografiați împreună în timp ce străbăteau străzile din New York.

E un mic truc pentru a încerca să treacă neobservați și să nu apară împreună în fotografii.  Între timp câteva zile mai târziu, o fotografie o înfățișează pe Lily Rose Depp cu o șapcă identică cu cea a lui Timothée. Coincidențe?  Nu credem.

O persoană din cadrul „In Touch Weekly” a spus că cei doi sunt „foarte fericiți” că sunt din nou împreună.  „Relația lor merge foarte bine. Ei sunt un cuplu privat și așa își păstrează și relația. Pentru ei așa funcționează cel mai bine”, a dezvăluit aceeași sursă, „distanța le-a arătat  amândurora ceea ce pierduseră”. Este posibil ca să existe o confirmarea oficială, dar cu ceva întârziere, având în vedere discreția lor.

Sursa foto: Twitter

Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună. Chiar s-au distrat!