Ce face Mircea Radu după ce a părăsit Bucureștiul și televiziunea. Nimeni nu și-ar fi imaginat

Ce face Mircea Radu după ce a părăsit Bucureștiul și televiziunea. Nimeni nu și-ar fi imaginat
Dacă mai bine de două decenii a apărut „pe sticlă”, ocazie cu care a devenit celebru, trecut de 50 de ani a decis să își schimbe radical viața.

Nimeni nu și-ar fi putu imagina cum a ajuns Mircea Radu după ce a părăsit Bucureștiul și televiziunea. Celebrul prezentator a părăsit Bucureștiul pentru Piatra Neamț. Acesta e orașul natal al soției sale, medic de profesie.

Mircea Radu (53 de ani), căruia show-ul ”Din dragoste” (Antena 1) i-a adus celebritatea, în urmă cu peste 20 de ani, a dorit să scape de agitația din București, dar și de scandalurile din televiziune. odată instalat la casă, s-a transformat într-un mare gospodar. Putem spune că i-a călcat pe urme lui Mircea Dinescu, care are și el o fermă adevărată în apropierea Bucureștiului.

Ce face Mircea Radu după ce a părăsit Bucureștiul și televiziunea

Aproape fără să își dea seama, Mircea Radu a ajuns nu numai „bărbat de casă” ci și mare grădinar. De când s-a mutat, acesta a plantat o întreagă livadă. „Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş”, a povestit Mircea Radu pentru impact.ro.

„E prea mult spus grădinar priceput, aşa cum m-aţi alintat deja. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu”, a mai declarat Mircea Radu.

Mircea Radu, pasionat de gătit și „bărbat de casă”

După ce a trăit ani de zile în luminile reflectoarelor, Mircea Radu recunoaște acum că, de fapt, nici nu îi lipsește viața în televiziune. „Sper să mă credeţi, când vă voi spune că nu duc dorul televiziunii. Fiindcă nu m-am separat total de una dintre pasiunile mele”, a mărturisit celebrul om de televiziune. El oferă în continuare consultanță de imagine persoanelor juridice. Spune că se descurcă excelent cu pomii și consultanță, iar faptul că ultimele activități se pot desfășura online reprezintă un mare atuu.

Mircea Radu are doi copii: Tudor, în vârstă de 7 ani, şi Clara Elena, de 4 ani. Soția sa, Raluca, care e cu 19 ani mai tânără decât el, e medic oncolog. În 2016, și-a publicat o carte de bucate. Pentru că Mircea Radu este și foarte pasionat de gătit. Iată cum se prezenta el în carte.

„Pentru că nu știu care îmi este prenumele, mulți oameni îmi spun Mircearadu, pe care-l rostesc fără pauză, de parcă ar fi un singur nume ceva mai lung. Sunt născut în București și am copilărit în două cartiere rău famate pe-atunci, Colentina și zona Gării de Nord, unde lumea era corectă, respectuoasă și blândă. Am venit spre Centru ca să fac televiziune, radio, să scriu la ziare și să joc în filme; mai toate îndeletniciri plăcute care țin de azi pe mâine. Dincolo de televizor, eu sunt aici, în cartea asta pe care o ții acum în mână”.

Sursa foto: Instagram, Impact.ro, Viva!

Cum arată yacht-ul de 44 milioane de dolari al prințului moștenitor al Arabiei Saudite. FOTO