Psihiatrul vedetelor de la Hollywood, un șarlatan. A fost prins de poliție înainte să le lase fără case!

Psihiatrul vedetelor de la Hollywood, un șarlatan. A fost prins de poliție înainte să le lase fără case!
Psihiatrul vedetelor de la Hollywood a fost prins de poliție, înainte să le lase pe acestea fără case. S-a dovedit că medicul era un șarlatan.

Psihiatrul vedetelor de la Hollywood se confruntă cu nu mai puțin de 16 acuzații grave pe numele său. Acesta a fost prins de poliție, după o anchetă care a durat doi ani. Printre celebritățile tratate de Isaac “Ike” Herschkopf, s-ar afla și Gwyneth Paltrow și Courntey Love, fosta soție a regretatului Kurt Kobain. 

Doctorul a fost subiectul podcast-ului din 2019, „The Shrink Next Door”, care l-a expus pe medic ca un oportunist care i-a convins pe clienți să-și lase casele și averea pe numele lui. De asemenea, a fost acuzat că a preluat casa  din Hamptons a unui pacient și și-a însușit-o ca fiind a lui. „Influența nejustificată a caracterizat cu adevărat acest caz. Oamenii au intrat sub vraja lui și au făcut lucruri în beneficiul său, nu pentru al lor”, a declarat jurnalistul Joe Nocera, care a moderat podcastul.

Psihiatrul vedetelor de la Hollywood, prins de poliție. I s-a retras licența 

Podcast-ul a declanșat o anchetă de doi ani care a dus la anularea licenței psihiatrului săptămâna trecută. Medicul din Murray Hill, în vârstă de 70 de ani, a fost găsit vinovat de 16 acuzații de abatere profesională, incluzând neglijență, inadecvare morală, practică frauduloasă și exercitarea unei influențe nejustificate. 

Marty Markowitz, un fost pacient de trei decenii care a spus că a fost manipulat pentru a-i tăia pe cei dragi din testament și a-și da milioanele către familia medicului, a depus mărturie. „Este un sentiment incredibil – sunt fericit și ușurat”, a spus el pentru The Post. 

Conform presei Internaționale, acasă la Herschkopf s-ar afla un întreg perete cu poze ale celebrităților pe care acesta le-a tratat. Printre vedete s-ar mai afla și OJ Simpson, dar și judecătoarea Judy, care are un show TV în Statele Unite. 

Foto: Facebook

Florin Piersic, despre femeile din viața lui pe care le-a luat „cu acte”