Pavel Stratan trebuie să fie tare mândru. Cleopatra Stratan e invidiată pentru asta

Pavel Stratan trebuie să fie tare mândru. Cleopatra Stratan e invidiată pentru asta
Edward Sanda și Cleopatra Stratan numără zilele până când vor putea să își spună „Da” în fața ofițerului stării civile și al preotului. Și, până atunci, artista adolescentă și iubitul ei cântăreț nu au rețineri în a-și arăta sentimentele.

Cleopatra Stratan e invidiată pentru ce are parte. Declarațiile de dragoste care vin din partea iubitului ei lasă fanii fără respirație. Nimeni nu se aștepta la așa replici. Edward Sanda a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii săi. Le-a reconfirmat că va face nuntă anul acesta. El a fost chestionat despre ce înseamnă șatena pentru el.

„Ce înseamnă Cleopatra pentru tine?”, a fost întrebarea unui fan. Iar Edward Sanda nu a stat pe gânduri. La fel cum nu a ezitat când Cleopatra a împlinit 18 ani și a îngenunchiat în fața ei, cu inelul în mână, cerându-i să devină soția sa.

Cleopatra Stratan e invidiată pentru asta

Fără să stea pe gânduri, sigur pe ce simte, viitorul ginere al lui Pavel Stratan le-a mărturisit fanilor că frumoasa sa logodnică este pentru el primul și ultimul gând dintr-o zi, dar și femeia alături de care va merge pe drumul vieții până ce moarte îi va despărți. Și nu e prima declarație de genul acesta. Pavel Stratan nu poate fi decât mândru pentru ginerele extrem de pasional cu care s-a ales.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edward Sanda (@edwardsandaofficial)

„Ea e primul meu gând de dimineață, ultimul gând atunci când adorm și fata alături de care îmi voi petrece tot restul vieții”, a fost replica dată imediat de Edward Sanda pe Instagram. Impresionată de spusele logodnicului ei, la rândul său, Cleopatra Stratan a preluat și pe pagina sa de Instagram declarația lui.

Deși sunt foarte tinerei – bunăoară, mireasa abia a împlinit 18 ani, Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează un cuplu solid, pregătit să pună bazele unui familii de durată. Așa cum și-au propus anul trecut, la vară vor face nunta. După care ei plănuiesc să se mute în București.

Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu nu e total mulțumită. A ajuns iar la estetician

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp