Simpatica actriță Adriana Trandafir împlinește 65 de ani, pe 26 aprilie. Este numită ”Rudotel”pentru modul optimist în care rezolvă problemele din viața ei. Nu au fost puține.

Adriana Trandafir și-a scris o poezie. Își povestește viața

Adriana Trandafir a împlinit 65 de ani. Românii o îndrăgesc pentru că este talentată, frumoasă, plină de vitalitate. De ziua ei, mii de români au felicitat-o, iar actrița a publicat o poezie despre viața ei.

”65. ANIVERSARE

Îmi fac singură o urare/ Că de când cu pandemia/ S-a schimbat “coregrafia”.

Adriana, draga mea,  Luptă și nu te lăsa / Să te ajungă fricile/ Să te îngroape grijile!

Viața ți le-a dat pe toate / Rele, bune, cât se poate.  Cariera, 2 copii,/ Studenți și prieteni mii, / Iubire și sănătate, / Casă cu grădina-n spate,

Necazuri și mici belele, / Și nopți cu privirea-n stele,  Pensie mică, dar este,/ Călătorii de poveste,  Cinci cărți scrise – de gătit, / Turnee fără sfârșit,

Ai școala particulară,  de dezvoltare personală/ prin teatru dar și prin joc. / Un destin plin de noroc!

Ai de toate… / Ce ai mai vrea, / Ție Dumnezeu să-ți dea? / Bucură-te, râzi cu viața/ Și-ai putere dimineața/ Să-i mulțumești celui de sus/ Pentru tot ce ți-a “propus”!

Dar să nu lasi garda jos!/ Fii la lume de folos! / Trăiește simplu în pace! Fiindcă, Dumnezeu aude / Și glasul celui care tace!”

Adriana Trandafir, de peste 40 de ani pe scenă

Adriana Trandafir, de peste 40 de ani pe scenă

Actrita Adriana Trandafir nu a fost o răsfățată a vieții! Când avea 15 ani, Adriana și-a pierdut mama. A crezut ca acesta este cel mai groaznic lucru care i se poate întâmpla. Dar au urmat și alte evenimente dureroase. Simpatica actriță a avut de înfruntat un divorț și a fost nevoită să se despartă de fiul ei, Ștefan, atunci în vârstă de 7 ani. A rămas fără copil, fără casă. La tribunal, tatăl ei a fost de partea soțului.

Adriana Trandafir are doi copii, Ștefan și Maria Speranța. Ștefan este avocat, iar Maria a studiat marketing în Olanda.

Actrița este pe scenă de peste 40 de ani. A început la Reșița, apoi la Tetrul Odeon din Capitală. A jucat și în filme, iar acum o vedeți la show-ul ”Te cunosc de undeva”, aîn duet cu Romică Țociu, de la Antena 1. Foto: cinemagia.ro


Actrița Adriana Trandafir, mărturii dureroase: ”Eram sigură că am să mor”

Adriana Trandafir și Romică Țociu, lăutari de top. Au primit ajutor surprinzător

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp