Adriana Trandafir și-a scris o poezie. Își povestește viața

Adriana Trandafir și-a scris o poezie. Își povestește viața
Actrița Adriana Trandafir ne surprinde la fiecare ediție a concursului ”Te cunosc de undeva”, unde face cuplu cu Romică Țociu. De ziua ei, a publicat o poezie în care își povestește viața.

Simpatica actriță Adriana Trandafir împlinește 65 de ani, pe 26 aprilie. Este numită ”Rudotel”pentru modul optimist în care rezolvă problemele din viața ei. Nu au fost puține.

Adriana Trandafir și-a scris o poezie. Își povestește viața

Adriana Trandafir a împlinit 65 de ani. Românii o îndrăgesc pentru că este talentată, frumoasă, plină de vitalitate. De ziua ei, mii de români au felicitat-o, iar actrița a publicat o poezie despre viața ei.

”65. ANIVERSARE

Îmi fac singură o urare/ Că de când cu pandemia/ S-a schimbat “coregrafia”.

Adriana, draga mea,  Luptă și nu te lăsa / Să te ajungă fricile/ Să te îngroape grijile!

Viața ți le-a dat pe toate / Rele, bune, cât se poate.  Cariera, 2 copii,/ Studenți și prieteni mii, / Iubire și sănătate, / Casă cu grădina-n spate,

Necazuri și mici belele, / Și nopți cu privirea-n stele,  Pensie mică, dar este,/ Călătorii de poveste,  Cinci cărți scrise – de gătit, / Turnee fără sfârșit,

Ai școala particulară,  de dezvoltare personală/ prin teatru dar și prin joc. / Un destin plin de noroc!

Ai de toate… / Ce ai mai vrea, / Ție Dumnezeu să-ți dea? / Bucură-te, râzi cu viața/ Și-ai putere dimineața/ Să-i mulțumești celui de sus/ Pentru tot ce ți-a “propus”!

Dar să nu lasi garda jos!/ Fii la lume de folos! / Trăiește simplu în pace! Fiindcă, Dumnezeu aude / Și glasul celui care tace!”

Adriana Trandafir, de peste 40 de ani pe scenă

Adriana Trandafir, de peste 40 de ani pe scenă

Actrita Adriana Trandafir nu a fost o răsfățată a vieții! Când avea 15 ani, Adriana și-a pierdut mama. A crezut ca acesta este cel mai groaznic lucru care i se poate întâmpla. Dar au urmat și alte evenimente dureroase. Simpatica actriță a avut de înfruntat un divorț și a fost nevoită să se despartă de fiul ei, Ștefan, atunci în vârstă de 7 ani. A rămas fără copil, fără casă. La tribunal, tatăl ei a fost de partea soțului.

Adriana Trandafir are doi copii, Ștefan și Maria Speranța. Ștefan este avocat, iar Maria a studiat marketing în Olanda.

Actrița este pe scenă de peste 40 de ani. A început la Reșița, apoi la Tetrul Odeon din Capitală. A jucat și în filme, iar acum o vedeți la show-ul ”Te cunosc de undeva”, aîn duet cu Romică Țociu, de la Antena 1. Foto: cinemagia.ro


Actrița Adriana Trandafir, mărturii dureroase: ”Eram sigură că am să mor”

Adriana Trandafir și Romică Țociu, lăutari de top. Au primit ajutor surprinzător