Romică Țociu a deschis șampania luni dimineață. Ce motiv incredibil are

Romică Țociu a deschis șampania luni dimineață. Ce motiv incredibil are
Romică Țociu nu își mai încape în piele. Artistul de comedie are și motive, ceea ce s-a întâmplat îi schimbă radical viața.

La 58 de ani, Romică Țociu a deschis șampania luni dimineață, căci are un motiv incredibil de bucurie. A plâns de emoție și s-a veselit, împreună cu dragii lui. Cunoscutul comediant pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot urmări în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, în postura de concurent al show-ului Te cunosc de undeva!, alături de Adriana Trandafir, și-a schimbat statutul.

Sau, mai exact, a adăugat ceva la statutul lui. Romică Țociu a devenit bunic pentru a doua oară. Cătălin, fiul său cel mare este din nou tată. Acesta l-a făcut deja bunic de nepoțel pe celebrul actor, iar acum, mezinul familiei, Philip, are o soră.  Nora lui Romică Țociu tocmai a născut o superbă fetiță, sănătoasă, de 3,1 kilograme, în această dimineață.

Romică Țociu a deschis șampania luni dimineață

„Am deschis şampania încă de dimineaţă! Am plâns de bucurie, avem în sfârşit pereche! Ieri, în timp ce filmam pentru Te cunosc de undeva! gândul meu era doar acasă, la copii, pentru că nora mea ajunsese încă de ieri la spital. În dimineaţa aceasta ne-au dat vestea cea mare: a venit pe lume Sofia Ioana!

Are 3,1 kg, este sănătoasă, nu e plângăcioasă deloc şi seamănă, de data asta, în partea noastră! Îi mulţumim din suflet doamnei doctor Delia Grădinaru, care ne-a fost alături şi de această dată, dar şi moaşei, doamnei Gabriela, prietena soţiei mele! Le-am ştiut pe mâini bune şi asta a contat enorm pentru noi! De-abia le aşteptăm acasă!”, a declarat artistul conform SpyNews.

S-a „dres” cu pălincă atunci când a devenit bunic prima dată

Cunoscutul și îndrăgitul actor a avut o reacție la fel de emoționantă când a aflat, prima dată, în iarna lui 2018, că va fi bunic. Nu se aștepta deloc și se simțea încă tânăr pentru așa un rol. „Încă nu sunt pregătit. Încă îmi caut vorbele, încă îmi caut starea.. Bucuria mi-am găsit-o pentru că e cu adevărat o bucurie să devii bunic. E adevărat că m-a luat prin surprindere veste asta. Am primit-o în picioare, după aceea m-am aşezat jos.

Am băut o sticluţă de… primisem de la nişte prieteni o palincă mai deosebită, nici nu ştiu când am pus pahar cu pahar. Îţi dai seama că întâi a discutat cu mama ei şi au repetat, şi-au căutat cuvintele. Sincer să fiu, asta nu este o veste pe care o primeşti în fiecare zi”, mărturisea actorul în urmă cu câțiva ani.

Între timp și-a intrat serios și profesionist, putem spune, în rolul de bunic, pentru nepoțelul Philip. De Paști, a purtat urechi de iepure și s-a jucat cu băiețelul. Acum abia așteaptă să o strângă la piept pe micuța Sofia.

Romică Țociu are doi copii: pe fiul Cătălin, cel care l-a făcut bunic, iată, de două ori, și pe Daniela.

Horoscop Minerva – 15 februarie. Vom avea inundații