Horoscop Minerva – 15 februarie. Vom avea inundații

Horoscop Minerva – 15 februarie. Vom avea inundații
Sindicaliștii care sunt de mai multe zile pe stradă pot obține ceea ce cer, dar nu în totalitate. Virusul continuă să-și facă de cap. O decizie la nivel înalt, posibil o lege sau un amendament adus unei legi care sprijină femeile și copiii.

Vremea se schimbă. Revin cu atenționarea pentru inundații. Pe șosele României au loc accidente dintre cele mai ciudate.

Horoscop Minerva – 15 februarie. Vom avea inundații

Berbec – Se deschid noi uși, care îți vor extinde legăturile și cercul social. Ai prieteni, dar Universul muncește din greu în spatele scenei, pentru a face ca visele să devină realitate, nu trebuie decât să îndrăznești să visezi. Găsești oportunități de formare care să îți stimuleze cariera.

 

Taur – Dispui de energia necesară pentru crearea de strategii care să determine ca banii să muncească mai mult pentru tine. Te poți baza pe oamenii cunoscuți în această lună. Atenție la comunicare, în special în legătură cu un mail primit la birou sau cu o propunere venită din partea unui client, de care ai uitat.

 

Gemeni – Conversații deschise cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. De asemenea, poți găsi noi posibilități de colaborare și de influență care te va ajuta să îți promovezi munca. Este o energie bună pentru cei care lucrează în domeniul medicinei, a divertismentului sau a designului.

 

Rac – Astăzi, ai o listă lungă de lucruri de făcut. În plus, este posibil ca unii oameni din echipa ta să absenteze sau să lupte să țină pasul cu volumul de muncă, iar aceasta afectează munca la locul de muncă. Cere ajutor conducerii. Oportunitățile legate de muncă se dezvăluie în următoarele săptămâni.

 

Leu – Este un moment bun pentru a lua în considerare începerea unei afaceri sau lansarea unui nou produs dacă lucrezi într-o întreprindere. Ar trebui să iei în considerare și găsirea altui loc de muncă în următoarele luni, dar asigură-te că ai unde să mergi dacă îți dai demisia. Ar fi bine să ai un grup de prieteni cărora să le ceri sfatul.

 

Fecioară – Există fericire la locul de muncă, deoarece vei constata că lucrezi cu o mulțime de oameni care te apreciază. Dar, chiar dacă te bucuri de camaraderie, o opțiune de a lucra la domiciliu ar putea deveni disponibilă. Constați că o persoană care ți-a promis sprijinul, nu poate să ți-l dea. Există și alte persoane cărora să li te adresezi.

 

Balanță – Astăzi, ar putea exista chiar un contract de angajare sau un contract de afaceri care trebuie semnat. Trebuie să faci o evaluare ca să înțelegi cum îți vor afecta viața aceste modificări. Gândește-te la viitorul pe termen lung și imaginează-ți unde vei fi peste zece ani. Actualizează-ți CV-ul și începe să privești în jur.

 

Scorpion – Simți multă energie și motivație pentru a câștiga bani, iar această explozie de activitate va dura toată luna. În acest timp, și puterea de negociere este excepțional de puternică. Poți primi o majorare, o promovare sau o cerere pentru o ofertă mai mare care ar putea afecta contractele sau documentele pentru licențiere.

 

Săgetător – Poți să îți îndeplinești speranțele cu privire la obiectivele pe care le ai de ceva timp. Acest lucru poate semnala o schimbare a finanțării pe care mizezi. Ca întotdeauna ai un plan de rezervă. În schimb, evită întâlnirea cu un bancher săptămâna aceasta. asumarea unor riscuri calculate ar putea fi profitabilă.

 

Capricorn – Ziua poate semnala un parteneriat de afaceri pe termen lung care se apropie de final. Dar pe măsură ce o ușă se închide, se deschide o alta. În câteva luni, vei vedea că acest lucru a fost cel mai bun pentru tine. Este timpul să lucrezi din culise și să închei un proiect mare din trecut. Arată ce ai devenit sau ești dispus să devi.

 

Vărsător – Atragi toată atenția și un izvor de beneficii este pe cale să se deschidă. Există schimbări puternice care se desfășoară în spatele scenei din viața ta. S-ar putea să obții în cele din urmă creșterea financiară pe care o așteptai. Un nou loc de muncă sau transfer în cadrul instituției este de asemenea posibil.

 

Pești – Ziua poate fi destul de aglomerată pentru tine. Aduce energie pentru a căuta un alt loc de muncă, o nouă companie sau pentru a-ți extinde propria afacere.  Ai încredere în mesajele subtile pe care le primești. Universul te va ghida spre cele mai bune investiții. Se  evidențiază veniturile provenite din muncă proprie.

Prințul Harry și Meghan, duci de Sussex, așteaptă al doilea copil