Prințul Harry și Meghan, duci de Sussex, așteaptă al doilea copil

Prințul Harry și Meghan, duci de Sussex, așteaptă al doilea copil
Știrea a fost difuzată de BBC care a obținut confirmarea de la un purtător de cuvânt al cuplului.

Vestea vine la împlinirea a 37 de ani de când Prințesa Diana, mama lui Harry, a anunțat că este însărcinată cu el de Ziua Îndrăgostiților în anul 1984. Este un semn că Harry este profund atașat de mama sa și îi cinstește memoria cu multă iubire.

Purtătorul de cuvânt al Ducelui și Ducesei de Sussex a spus: „Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare”.

Prințul Harry și Meghan au postat pe rețeaua de socializare o fotografie alb-negru, cu ei sub un copac. El își are pusă mână pe capul lui Meghan, care stă întinsă pe iarbă și își mângâie burtica deja proeminentă.

Nu mai există nicio îndoială că Meghan are un bebeluș, iar cuplul se pregătește să îi aducă acasă un frate sau o soră fiul lor Archie, care are aproape doi ani.

„Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să-și aștepte al doilea copil”.

Misan Harriman, un prieten al Ducelui și Ducesei de Sussex și fotograful care a făcut poza ce a însoțit anunțul, a scris pe Twitter: „Meg, am fost acolo la nunta ta pentru a asista la această poveste de dragoste și sunt onorat pentru a-l surprinde pe bebeluș crește.

Felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru această veste bucuroasă!”

Reamintim că, în noiembrie 2020, Meghan Markel a mărturisit că a suferit un avort spontan în luna iulie, durere pe care a traversat-o greu.

Al doilea copil al Ducelui și Ducesei de Sussex va fi al optulea rând la tron, notează BBC.

Primele șapte locuri rămân neschimbate: prințul de Wales, ducele de Cambridge, prințul George, prințesa Charlotte, prințul Louis, Harry și Archie Mountbatten-Windsor.

Harry își păstrează locul în linia succesorală, în ciuda renunțării la viața regală în martie anul trecut.

Cuplul locuiește acum în California.

Deocamdată nu se cunoaște vreo reacție din partea Casei Regale britanice. Se presupune că, înainte de anunț și de postarea fotografiei, Prințul Harry și-a anunțat măcar tatăl și bunica.

Camilla se opune demolării blocului în care a locuit. Acolo se întâlnea în tinerețe cu Prințul Charles