Camilla se opune demolării blocului în care a locuit. Acolo se întâlnea în tinerețe cu Prințul Charles

Camilla se opune demolării blocului în care a locuit. Acolo se întâlnea în tinerețe cu Prințul Charles
Camilla Parker și Prințul Charles s-au iubit de când se știu. Chiar și atunci când amândoi erau căsătoriți cu alți parteneri. Acum, o bucățică importantă din istoria celor doi se va transforma în cenușă. Camilla se opune demolării blocului în care a locuit și s-a întâlnit în tinerețe cu Charles.

Charles și Camilla s-au întâlnit prima dată la un meci de polo în anul 1970. Au descoperit repede că au multe în comun. Amândoi iubeau polo-ul și natura și aveau același simț al umorului. Au început imediat să se întâlnească. De acolo avea să înceapă o controversată poveste de dragoste cu aromă regală. Acum, la zeci de ani distanță, Camilla se opune demolării blocului în care se întâlnea, la început, cu Charles. 

Camilla se opune
Blocul în care se afla apartamentul în care stătea Camilla când era tânără

Când l-a cunoscut pe Charles, Camilla era tânără și încă necăsătorită. Locuia într-un bloc de apartamente exclusivist aproape de stația Victoria, în Londra. Camilla avea pe atunci 25 de ani. După o noapte în oraș cu Prințul Charles, l-a invitat pe acesta la ea acasă la o cafea. Totul se petrecea în apartamentul cu pricina, în care pe atunci tânăra Camilla locuia. 

Camilla se opune demolării blocului în care a locuit. Are multe amintiri acolo 

Ducele de Westminster

Ajunsă acum la 73 de ani, Camilla, Ducesă de Cornwall, ține la amintirile de la începutul relației cu Charles. Printre amintiri se numără, bineînțeles și apartamentul ei de ”burlacă”. Însă acesta este în pericol, căci ar urma să fie demolat, fapt care o întristează teribil pe ducesă.

Conform dailymail.com, Ducele de Westminster ar avea un proiect de 400 de milioane de lire sterline în zonă. 

Conform surselor, toate proprietățile de pe strada respectivă ar urma să fie demolate, pentru a face loc proiectului Ducelui de Westminster de a reface zona. Printre blocurile în pericol se află și cel în care Camilla a locuit. Locatarii au făcut deja petiții și sunt total împotriva demolării. Și îl acuză pe duce că îl interesează doar profitul. Camilla și-ar fi exprimat personal îngrijorarea și tristețea în privat, față de această decizie, declarându-se de partea vecinilor nemulțumiți. Și este și de înțeles, căci în apartamentul acela a început povestea de dragoste care a spart orice barieră, începând cu cea a timpului și terminând cu cerințele regale. 

Foto: dailymail

Povestea celui mai frumos cântec de dragoste: „Je t’aime … moi non plus”, scris pentru Brigitte Bardot