Aghiuţă e pedepsit şi trimis pe pământ. Îl puteți vedea la Teatrul Nottara

Aghiuţă e pedepsit şi trimis pe pământ. Îl puteți vedea la Teatrul Nottara
Spectacolul „Oglinda neagră”, o poveste muzicală de Cristina Juncu, pe beat-uri de Sever Bârzan şi Iulian Sfircea, după texte de I.L. Caragiale, va avea premiera sâmbătă, de la ora 19,00, la Teatrul Nottara.

Aghiuţă e pedepsit şi trimis pe pământ. Așa începe povestea de la Teatrul Nottara. „Direct din cancelaria drăcuşorilor, repetent a 25.361-a oară, Aghiuţă e pedepsit şi trimis pe pământ, unde aterizează în… vagonul restaurant al acceleratului 333, Oradea-Bucureşti, staţionat în clipa aceea la Băicoi. Şi aşa începe povestea.

O poveste cu multă muzică şi mult umor, în care veţi redescoperi lumea nebună a lui Caragiale printre note muzicale, reinventată şi amuzant (re)consemnată de Cristina Juncu, într-o călătorie ‘de plăcere’ braţ la braţ cu cele mai simpatice personaje din schiţele lui.

De la ‘amicii’ Lache şi Mache care conversează la un pahar, la celebrul Dl. Goe, la şi mai celebrul căţel Bubico sau la superba Mimi care face nebunii cu şeful într-un vagon CFR, ‘Oglinda neagră’ dezvăluie lumea noastră de ieri, de azi şi dintotdeauna, cu nebuniile şi trăsnăile ei şi surprinde perfect celebrele cuvinte ale ‘drăcuşorului’ Caragiale: ‘zi-le oameni şi dă-le pace!’”, notează organizatorii.

Aghiuţă e pedepsit şi trimis pe pământ

Din distribuţie fac parte actorii:  Cristina Juncu, Rareş Andrici, Mihaela Subţirică, Vlad Bălan şi Crenguţa Hariton. Scenariul este semnat de Vlad Bălan şi Cristina Juncu.

Bilete pot fi cumpărate online pe www.nottara.ro sau de la agenţia Teatrului Nottara. Conform normelor sanitare aflate în vigoare, accesul publicului la spectacolele de teatru este permis cu anumite restricții.

Mai precis, accesul e posibil doar în cazul persoanelor vaccinate contra SARS-CoV-2 cu schema completă ( minim două doze în cazul serurilor Pfizer și Moderna, respectiv o doză în cazul serului Jenssen) sau care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile, cu condiţia să fi trecut cel puţin 15 zile de când s-au infectat.

Sursa foto: Arcub/nottara.ro