Al Bano și încâlcitele sale povești de dragoste. Povestea fascinantă de viață a marelui artist

Al Bano și încâlcitele sale povești de dragoste. Povestea fascinantă de viață a marelui artist
Al Bano și Loredana Lecciso au avut o relație marcată de suișuri și coborâșuri, însă dragostea dintre ei a fost mai puternică și au reușit să treacă peste obstacole apărute în cale. Chiar dacă cei doi au împlinit 22 de ani de când sunt împreună, nu intenționează să se căsătorească. 

Acum Loredana Lecciso pare a fi protagonista unei mărturisiri arzătoare, care deja înnebunesc bârfele, scrie Amalfinotizie.it. Toată lumea o știe drept partenera de cursă lungă a lui Al Bano, care a intrat în viața artistului după căsătoria acestuia cu Romina Power, căsnicie care, marcată și de unele evenimente dureroase, precum dispariția fiicei sale Ylenia, între timp, s-a încheiat în 2012.

Al Bano nu este tatăl fiicei mari a Loredanei Lecciso

Înainte de relația ei cu celebrul cântăreț din Cellino San Marco, Loredana a avut o relație cu un alt bărbat, iar în urma relației a născut o fiică. Aceasta  nu este fiica naturală a lui Al Bano, chiar dacă artistul s-a comportat toată viața ca tatăl ei.  Al Bano a fost foarte preocupat creșterea și bunăstarea fiicei Loredanei Lecciso, chiar dacă nu este tatăl ei natural.

De altfel, Brigitta, fiica pe care Loredana Lecciso a avut-o în urma căsătoriei cu Stefano Cazzato, are relații excelente cu copiii lui Al Bano concepuți cu mama sa, Loredana Lecciso, Jasmine și Al Bano Junior, mai arată sursa citată. Brigitta este foarte atașată de cântărețul care a crescut-o la fel ca pe propria copii, lucru confirmat și de Loredana Lecciso. O familie extinsă, așadar, așa cum vedem foarte puține, dar care a reușit să găsească echilibrul perfect în ea.

Povestea de dragoste dintre Al Bano și Loredana Lecciso s-a suprapus peste căsnicia cu Romina Power

Povestea de dragoste dintre Loredana Lecciso și Albano Carrisi a făcut furori încă de la  început. Poate și pentru că între aceasa a existat și un fel de „rivalitate” cu Romina Power. Dar pentru cei doi a fost, evident, o dragoste adevărată, care a trecut proba timpului.

Pe de altă parte, în timp ce marii fani ai cuplului Al Bano și Romina Power nu au contenit să își dorească o revenire a acestora în relația de cuplu, Loredana Lecciso a fost întotdeauna văzută de aceștia ca un fel de a treia roată. Dar ceea ce este cel mai izbitor sunt afirmațiile pe care însuși cântărețul le-a făcut despre Loredana, definind-o drept o femeie frumoasă, inteligentă, atentă și practică. Mai presus de toate, îi apreciază determinarea și dorința de a avea o familie.

Al Bano și Romina s-au îndrăgostit la prima vedere

Toată Italia a urmărit povestea iubirii frumoase a lui Al Bano și a Romina Power. Și cântecele lor sunt încă populare. Romina Francesca Power s-a născut la Hollywood, într-o familie bogată. Tatăl ei a fost celebrul actor de la Hollywood Tyrone Power, iar mama ei, actrița Linda Christian. Când acesta l-a prezentat familiei pe logodnicul italian, un tânăr cu ochelari și un nume ridicol, familia nu a fost deloc încântată.

Al Bano Carrisi se născuse într-o familie italiană foarte săracă. Tatăl său ara pământul și creștea vite. El și-a botezat fiul Albano (scris legat) în memoria operațiunilor militare din Albania, în care a participat în timpul celui de-al doilea război mondial.

Ulterior, stânjenit de numele său neobișnuit, cântărețul la împărțit în două. A compus primul cântec la 12 ani, iar la 16 a plecat la Milano să facă carieră. A lucrat ca și chelner sau muncitor pe o linie de asamblare, până în 1965 când a participat la un concurs de talente de Adriano Celentano și a fost observat.

Doi ani mai târziu a cunoscut-o pe Romina, car ajunsese în Italia cu ocazia turnării unui film, iar între ei a fost dragoste la prima vedere, în ciuda diferenței de nouă ani. Cei doi s-au căsătorit în 1970 și au format o familie până la separarea din 2012. Între timp, din 2000, artistul a început să relația cu Loredana. De cântat au început să cânte împreună la 5 ani după mariaj, însă duo-ul lor fantastic s-a scindat în 1999. Romina scria versurile, el compunea muzica, iar melodiile lor de dragoste au inspirat generații de îndrăgostiți.

Romina Power și-a resetat viața după divorț

Vârful popularității l-au atins în 1982 la festivalul din San Remo. Apoi cuplul a vizitat lumea. Au scos, cu maxim succes, album după album, câștigau premii la concursuri mondiale, faima și dragostea a milioane de fani din întreaga lume.

După destrămarea formației, Al Bano  a continuat să scrie cântece și să cânte, iar Romina a hotărât să-și transforme viața în jur de 180 de grade: și-a cumpărat o casă șic în cea mai scumpă zonă din Roma, a început să picteze, a luat parte la o emisiune TV, a început să scrie cărți, scenarii și să facă documentare.

Tată responsabil, Al Bano și-a împărțit toată averea copiilor

Unul dintre cei mai iubiți cântăreți ai lumii, Al Bano are acum 79 de ani. Artistul are şase copii din două mariaje. Din căsătoria cu Romina Power au venit pe lume Ylenia, care a dispărut în New Orleans, în 1993, Yari, Cristel şi Romina Jr. Din dragostea cu Loredana Lecciso s-au născut Jasmine şi Albano Jr., cunoscut ca și Bido. Recent, vedeta a anunțat că și-a împărțit averea în mod egal între toți toți copiii, fiecare primind 10% din companie.

Cum a dispărut fiica lui Al Bano și a Rominei Power

Chiar dacă au trecut atât de mulți ani, Romina Power nu încetează să-și caute fiica, în timp ce Al Bano, ca și autoritățile, crede că a murit. Acum 28 de ani, Ylenia, pe atunci în vârstă de 23 de ani,  se afla în America ca să scrie o carte despre Alexander Masakela, un muzician local. Părinții au vorbit ultima dată cu ea pe 1 ianuarie 1994. Apoi nu au mai avut niciun semn de la ea.

Nimeni nu știe ce s-a ales de tânără, deși unii spun că era consumatoare de droguri și s-ar fi sinucis aruncându-se în Mississippi. Sunt și voci care susțin că fiica lui Al Bano și-ar fi schimbat numele și înfățișarea după ce a fost inclusă într-un program de protecție al martorilor, în timp ce săptămânalul german Freizet Reuve a titrat că tânăra s-ar afla într-o mănăstire. Cert este că nici până azi ea nu a mai apărut.

Sursa foto: Insagram