Alain Delon e devastat de moartea lui Nathalie. Ce a însemnat această femeie pentru el

Alain Delon e devastat de moartea lui Nathalie. Ce a însemnat această femeie pentru el
Este tristețe mare în familia celebrului actor francez Alain Delon. Singura sa soție a murit la aproape 80 de ani. A fost una dintre cele mai iubite femei din viața lui celebrului actor francez.

A fost o iubire ca în basme, la prima vedere, iar acum Alain Delon e devastat de moartea lui Nathalie.  Cei doi au trăit povestea lor de dragoste cu pasiune și erau invidiați de toți. Iată că acum Alain Delon (85 de ani) și fiul său Anthony trebuie să spună ”adio” actriței Nathalie Delon.

Alain Delon e devastat de moartea lui Nathalie. Ce a însemnat această femeie pentru el

Actrița Nathalie Delon, fosta soție a lui Alain Delon, a murit marți, 19 ianuarie, răpusă de un cancer rapid. Anunțul l-a făcut fiul ei Anthony Delon (56 de ani) pe Instagram.

Singura soție a celebrului actor francez Alain Delon a murit răpusă de cancer, la 79 de ani. În luna august ar fi împlinit 80.

„Mama mea a murit în această dimineață la 11 dimineața, la Paris, înconjurată de rudele ei. A murit din cauza unui cancer rapid ”, a declarat fiul ei și al lui și Alain Delon, Anthony (56 de ani). Cu câteva zile mai devreme, el publicase o altă fotografie cu ambii părinți, reuniți pentru sărbători.

Anunțul l-a făcut fiul ei Anthony Delon (56 de ani)

Alain Fabien Delon, fratele vitreg al lui Anthony Delon, manechin și actor, a scris și el un mesaj: Odihnește-te în pace, femeie puternică, puternică mamă. Fii tare, fratele meu.”.

Născută Francine Canovas în Maroc pe 1 august 1941, Nathalie Delon l-a cunoscut pe Alain Delon în 1962, A fost dragoste la prima vedere.

O pasiune clandestină se naște între ei. Alain Delon o părăsește pe Romy pentru a se căsători cu Nathalie în august 1964, Ceremonia are loc în cea mai strictă intimitate. Cuplul pleacă rapid în luna de miere și se stabilește la Los Angeles. Acolo se naște fiului lor Anthony o lună mai târziu.

O pasiune clandestină se naște între ei

Căsnicia cu Alain Delon a propulsat-o în lumea filmului

Căsătoria i-a deschis lui Nathalie porțile lumii filmului. În 1967 a a jucat în filmul Le Samourai, al lui Jean-Pierre Melville, unde a  interpretat personajul ​ Jane. A jucat în  aproximativ treizeci de filme.

Cariera ei a ținut de la sfârșitul anilor 1960 până la începutul anilor 1980.

Cu toate acestea, viața ei alături cu Alain Delon va fi mult mai scurtă decât cariera sa ca actriță. După doi ani de viață separată, cuplul a divorțat în 1969, când actorul a cunoscut-o pe Mireille Darc.

Pentru o lungă perioadă de timp, fantoma lui Romy Schneider a planat peste povestea lor de dragoste, așa cum va depune mărturie ani mai târziu.

„Când l-am părăsit, am lăsat totul în urma mea, am plecat cu fiul meu și menajera mea, atât”, a spus Nathalie Delon în 2018 la Paris Match. Cuplul a rămas, însă, în relații apropiate până în ultimele zile, scrie Le Figaro.

Câți copii are Alain Delon

Celebrul actor Alain Delon are un fiu, Anthony Delon, acum în vârstă de 56 de ani, cu singura lui soție, actrița Nathalie Delon.

Dintr-o relație extraconjugală, Alain Delon mai are încă un băiat, Christian Aaron (Ari) , pe care nu l-a recunoscut oficial niciodată și care nici nu apare în fotografii împreună cu frații săi.

Actrița Anouchka Delon este fiica lui Alain Delon și a manechinului olandez Rosalie van Breemen.

Cei doi au avut o relație de 15 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată.

Au mai făcut un băiat împreună, Alain Fabien Delon, care este și el manechin și actor.


Până unde s-a ajuns! Capodoperele animate ale lui Disney, interzise copiilor

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Toni Grecu

Recomandarile noastre