Alec Baldwin vrea să îi spele imaginea lui Woody Allen, acuzat de moletarea fiicei sale

Alec Baldwin vrea să îi spele imaginea lui Woody Allen, acuzat de moletarea fiicei sale
Alec spune că îi iubește pe regizor și că „nu a acceptă  speculațiile altcuiva despre scandalul în care acesta este implicat”. În timp ce  se confruntă cu procesele deschise împotriva sa după uciderea din greșeală a directoarei de imagine a westernului Rust pe care îl filma, anul trecut, Baldwin încearcă să dea o mână de ajutor prietenului său.

El a anunțat interviul momentului într-o postare, spunând ca va discuta cu Allen și despre acuzația de abuz sexual făcută de către fiica sa.  În postare Alec Baldwin ținea în mână un exemplar din cartea recentă  a lui Allen: „Zero Gravity” și în care titrează … „Woody Allen. Te iubesc”.  Cartea lui Allen este o colecție de eseuri pline de umor. Este posibil ca perechea să discute în Podcast și despre filmele pe care le-au făcut împreună. Allen și Baldwin au lucrat împreună în trei ocazii, în Alice, Din dragoste pentru Roma și Blue Jasmine.

Woody Allen, acuzat de molestarea sexuală a fiicei

În postarea de pe Instagram a adăugat: „Dacă credeți că un proces ar trebui să fie condus prin intermediul unui documentar realizat de HBO, aceasta este strict problema dumneavoastră”. Baldwin face referire la documentarul HBO 2021, „Allen vs Farrow”. Seria formată din patru părți cu și despre fosta soție a lui Woody Allen, Mia Farrow, și copii lor este instrumentul prin care Mia îl acuză  pe Allen de molestarea sexuală a fiicei lor, Dylan, în 1992 pe când aceasta avea doar șapte ani.

Allen a spus despre Baldwin în timpul unei conferințe de presă în preajma lansării fumului  Din dragoste pentru Roma: „El este un actor mare, așa că atunci când îl pot distribui și este disponibil, l-aș folosi mai mereu”. De altfel, lucru cunoscut, Baldwin a fost unul dintre cei mai mari apărători ai regizorului, scrie Alec Baldwin vrea să îi spele imaginea lui Woody Allen, acuzat de moletarea fiicei sale.

Judecător: „Comportament extrem de nepotrivit”

El a mai spus că Allen nu a fost niciodată acuzat de o crimă, deoarece autoritățile nu au putut dovedi acuzațiile pentru că faptele nu s-au întâmplat. Iar când actrițele Mira Sorvino, Pagina Elliot, Timotee Chalamet și Hall Rebecca, și-au exprimat public regretele despre colaborarea cu regizorul, Baldwin a fost indignat. El a scris pe Twwter: „Woody Allen a fost investigat în două state (NY și CT) și nu au fost depuse acuzații. Denigrarea lui și a muncii sale, fără îndoială, are un scop. Dar este nedrept și trist pentru mine. Am lucrat de 3 ori și a fost unul dintre privilegiile carierei mele”.

Devenită  adultă, Dylan Farrow, fiica vitregă a lui Allen,  a susținut că a fost abuzată sexual de soțul mamei sale, când era mică. Regizorul nu a fost niciodată condamnat pentru acuzațiile primite în legătură cu această afirmație, deși un judecător într-o audiere cu privite la a custodia copiilor din 1993, dintre el și Mia Farrow, a numit comportamentul lui Allen față de fiica sa ca fiind unul „extrem de nepotrivit”.

Sursa foto: Zimbio