Nu se mai termină nenorocirile în viața lui Alec Baldwin. Actorul e îngenuncheat de durere

Nu se mai termină nenorocirile în viața lui Alec Baldwin. Actorul e îngenuncheat de durere
Alec Baldwin și frații săi actori împărtășesc o veste tristă. Celebrul actor, care, de anul trecut se confruntă cu probleme grave, în justiție, după ce a ucis-o, în timpul filmărilor, pe directoarea de imagine a peliculei „Rust”, trece printr-o altă dramă teribilă.

Rust este un western cu buget redus produs, printre alții, de actorul Alec Baldwin care și-a dat și rolul principal. În timpul filmărilor, anul trecut, acesta a ucis-o pe directoarea de imagine, Halyna Hutchins, după ce a primit, pentru o scenă, un pistol care avea glonț adevărat pe țeavă. În timp ce exersa mânuirea armei, a declanșat-o, glonțul rănind-o mortal pe femeie și rănindu-l și pe regizorul peliculei. După incident, celebrul actor s-a ales cu mai multe plângeri penale și acționări în instanță. Ancheta polițiștilor și procurorului l-au absolvit de vină.

Acum traversează o altă dramă. Carol M. Baldwin, mama actorilor Alec, Daniel, William și Stephen a murit. Anunțul a fost făcut de fiii actori îndoliați. Mama lui Alec Baldwin a murit vineri, însă cauza decesului nu este clară. Ea a fost diagnosticată cu cancer la sân încă din 1991, moment de la care s-a implicat în campanii care au reușit să strângă milioane de dolari pentru cercetarea în domeniul cancerului. Carol M. Baldwin avea 92 de ani.

Mama lui Alec Baldwin și-a crescut singură copiii, după ce a rămas văduvă

Într-un lung omagiu postat pe rețelele de socializare, Alec Baldwin și-a amintit de regretata sa mamă, spunând:  „Mama mea m-a învățat despre a doua acțiune. Și despre al treilea. Și-a petrecut ultimii 25 de ani ca o luptătoare și o campioană a cauzei căreia și-a dedicat viața. Suntem cu toții enorm de mândri de realizările ei”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Carol M. Baldwin a fost, de asemenea, mama a două fiice, Elizabeth și Jane. Ea l-a întâlnit pe viitorul ei soț, Alec Jr., pe când erau studenți la Universitatea Syracuse din New York. Acesta a decedat în anul 1983, după 29 de ani de căsnicie, iar soția sa nu și-a mai refăcut viața.  Mama lui Alec și-a crescut singură toți cei 6 copii, apoi și-a găsit un loc de muncă la o firmă de cercetare de marketing, când ultimul copil a ajuns la vârsta adolescenței. Cu așa o descendență generoasă, ea s-a bucurat și de 25 de nepoți,  între care se numără inclusiv Hailey Bieber, și 14 strănepoți.

Sursa foto: Instagram