Alegeri locale 2020. După teatru și reclame, Magda Catone își schimbă viața

Alegeri locale 2020. După teatru și reclame, Magda Catone își schimbă viața
Actori, ziariști, frizeri, bucătari, foști fotbaliști sau oameni cunoscuți în lumea mondenă au decis că vor să fie primari. Și actrița Magda Catone a intrat în cursă, vrea să fie consilier local, la alegerile locale 2020.

Alegerile locale 2020 ne va adduce surprize mai mari ca în anii trecuți. Actori, ziariști, frizeri, bucătari, foști fotbaliști sau oameni cunoscuți în lumea mondenă au decis că vor să fie aleși la primărie ori în consiliul local.

Alegeri locale 2020. Actrița Magda Catone își schimbă viața

Aflați spre sfârșitul carierei, mai mulți actori au intrat în cursa pentru un post de primar ori de consilier local. Florin Călinescu, Claudiu Bleonț, Monica Davidescu și Magda Catone sunt nume  pe care le veți regăsi pe liste la alegerile locale 2020.

După aproape o viață pe scena teatrului românesc, actrița Magda Catone (61 de ani) a decis că este momentul să facă o schimbare, astfel că a hotărât că este momentul să se implice în viața comunității, alegând să candideze la Alegerile locale 2020, pentru funcția de consilier. A spus că ”vrea să se implice”.

Actrița Teatrului Național din București va candida la Primăria Sectorului 2 al Capitalei, din partea Partidului Național Liberal.

Soția regretatului mare actor al scenei românești, Șerban Ionescu, Magda Catone a declarat că va putea face schimbarea de care comunitatea în care trăiește are nevoie și că este determinată să meargă până la capăt cu acest obiectiv.

Magda Catone, un divorț cu scandal de Șerban Ionescu

Actorii Șerban Ionescu și Magda Catone au anunțat, în septembrie 2010, că divortează după o căsnicie de 27 de ani. El sufera de scleroza amiotrofică, o boală incurabilă care consta în pierderea progresivă a anumitor celule nervoase din creier și măduva spinării care controlează mușchii.

Actorii Șerban Ionescu și Magda Catone au anunțat, în septembrie 2010, că divortează după o căsnicie de 27 de ani

Pe toate televiziunile era acuzată soția, actrița Magda Catone, și se spunea că Șerban Ionescu o reneagă și că o va lăsa fără moștenire fiindcă l-a înșelat și l-a abandonat în spital. O frumoasă poveste de dragoste dintre doi mari actori români se transformase, în scurt timp, în cel mai grandios scandal mediatic. Însă, Magda Catone și-a retras acțiunea de divorț, iar după un timp presa a aflat  că  în testamentul actorului Șerban Ionescu s-a făcut o împărțire echitabilă a averii. Magda Catone nu a fost exclusă din testament, așa cum s-a tot spus, chiar dacă soțul ei avea o „amantă” atunci când s-a îmbolnăvit. Actrița a primit apartamentul în care a locuit cu Șerban Ionescu și fiul lor, din zona „Grădina Icoanei” și are dreptul să încaseze 50% din drepturile de autor. Peste 50 de filme și multe piese de teatru TV înregistrate. Cealaltă jumătate a drepturilor de autor a revenit fiului Carol (24 de ani). Tot el a primit casa din Otopeni.

Alegeri locale 2020. Actori și vedete candidează la primărie

  • Florin Călinescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei, iar Claudiu Bleonț renunță la actorie și la viața de oraș pentru o comună din județul Cluj.
  • La rândul lui, un frizer încearcă să fie consilier local și ”să îndrepte Întorsura Buzaului”.
  • Adriana Bahmuțeanu și-a scos un birou în stradă ca să-i convingă pe bucureșteni că merită să fie primar al Sectorului 1.
  • De Călin Strâmbeanu nu au auzit deocamdată mulţi. Este frizer de 17 ani la Întorsura Buzăului, unde acum candidează pentru post de consilier local pe listele USR. Vrea să câştige voturile oamenilor cu un slongan pe măsura numelui şi a localităţii: Îndreptăm Întorsura.
  • În Capitală, Gabriela Firea i-a cooptat în echipa de consilieri generali pe fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, fostul selecţioner al naţionalei, Anghel Iordănescu, şi fosta canotoare Elisabeta Lipă, actrița Monica Davidescu. e lista de candidați PSD pentru funcțiile de consilieri ai Primăriei București se mai află fostul fotbalist Daniel Pancu și regizorul Sorin Ilieșiu.
  • Fostul liberal Viorel Cataramă a vrut şi el să candideze la Primăria capitalei, însă nu a strâns suficiente semnături. Soţia sa, însă, chirurgul plastician Adina Alberts, merge în lupta pentru sectorul 1.
  • Nu lipsesc de pe listele de la alegerile locale 2020 și câțiva ziariști: Ovidiu Zară, Dan Bucura, Cristian Vasilcoiu.

Alegerile locale vor avea loc în 27 septembrie.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp