Exclusiv. Alex Bodi a ajuns în Africa. Un trib întreg îi mulțumește

Exclusiv. Alex Bodi a ajuns în Africa. Un trib întreg îi mulțumește
Consemnat la domiciliu pe durata anchetei în dosarul de proxenetism și trafic de persoane al procurorilor DIICOT Craiova, Alex Bodi  face ce face și iese în evidență în mod surprinzător. Miliardarul reușește să șocheze constant.

Alex Bodi a ajuns în Africa, iar un trib întreg îi mulțumește. În cor, românește. Și, mai ales, aproape în versuri. „Alex Bodi, salutare, de aici din depărtare! Mulțumim pentru mâncare! Astăzi suntem fericiți, că la noi voi vă gândiți. Salutare, Alex Bodi”. Emoțiile curg valuri.

Postarea omului de afaceri din Mediaș a devenit virală, fiind preluată și redistribuită. „Maestru de ceremonii” e un prieten al lui Alex Bodi. Cel care a îmbinat utilul cu plăcutul și, odată ajuns în Africa s-a îngrijit să hrănească zeci de copii.

Nu e prima dată când Alex Bodi are grijă de africani. Suflet mare, afaceristul plin de bani, mușchi și tatuaje, a mai ajutat și în trecut comunitățile sărace de pe continentul african. La începutul lui 2019, Bodi dona o sumă consistentă pentru construirea unui spital în Uganda.

„Tammy Morrison Women & Children’s Hospital”, poartă numele principalului sponsor al proiectului. Tammy Morrison este o femeie de afaceri din Georgia, care  este asociat independent în Karatbars International GMBH, compania pentru care activează și Alex Bodi. Ideea e că deține suficient de mulți bani și își permite să facă donații generoase către diferite cauze nobile. Pe de altă parte, astfel de acțiuni intră cumva și în „fișa postului”.

Alex Bodi a ajuns în Africa

„Cu puțin ajutor putem crea lucruri mărețe”, a scris Alex Bodi în dreptul postării în care prezintă înregistrarea copiilor africani fericiți că au primit de mâncare. Sunt sute de comentarii care îl laudă pe afacerist pentru gestul său, și îl felicită.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bodi Alex (@officialbodialex)

După ce a petrecut luni de zile pline de tandrețe în compania iubitei sale din Moldova, Daria Radionova, Alex Bodi a rămas din nou singur. Logodnica a plecat din vila din Tunari și s-a repatriat la Londra, acolo unde își are domiciliul, afacerile și mult iubita sa mașini, un Lamoborghini  cu sclipici.

Sursa foto: Instagram

Cornel Patrichi, ”regele dansului” în comunism. Juca tenis cu Nicu Ceaușescu