Alex Bodi a rămas singur. Iubita lui, Daria, a plecat din „arestul la domiciliu”

Alex Bodi a rămas singur. Iubita lui, Daria, a plecat din „arestul la domiciliu”
În timp ce toată lumea se aștepta anunțul cu data nunții, mai ales că declarații publice au fost făcute deseori, și la ore de maximă audiență, lucrurile au luat o turnură neașteptată în viața lui Alex Bodi și a Dariei Radionova.

Alex Bodi a rămas singur, iubita lui, Daria, a plecat. Luni după-amiaza aceasta posta deja pe Instastory imagini din Londra. Și acolo copacii au înflorit, e soare și frumos. Iar Daria e super-încântată că totul e, după cum a scris, „super pretty”.

Alex Bodi a rămas singur, iubita lui, Daria, a plecat

Se pare că Daria Radionova a luat și o decizie radicală de ultimă oră, anunțând că dorește să plece din România cât mai curând și să se mute la Monaco. „Nu este atât de ușor. Trebuie să fiu pregătită pentru o schimbare atât de mare. Coronavirus mi-a ruinat planurile … dar fac tot ce este posibil pentru a mă muta cât de repede posibil”, a notat Daria Radionova pe Instagram.

Acum, fiecare poate să înțeleagă orice. Inclusiv faptul că tânăra s-a reîntors acasă pentru a-și face ordine în afaceri. Însă anumite detalii dau de înțeles cu totul altceva.

Daria Radionova a șters de pe Instagram toate fotografiile în care apărea Alex Bodi. E drept, nu erau așa multe. Cel mai adesea punea poze cu el la story, iar de acolo dispar în 24 de ore. A lăsat o singură fotografie care amintește de el: una în care apare alături de fiica afaceristului. Cele două, se știe, s-au înțeles de minune, puștoaica declarându-i Dariei și că o iubește.

Alex Bodi a făcut „curățenie de primăvară”

Dar cel care a făcut cu adevărat „curățenie de primăvară” a fost Alex Bodi. Bărbatul avea pe contul de Instagram  fotografii cu noua sa iubită. Existau imagini în care o ținea în brațe, dar și unele deosebit de afectuoase din noaptea de Revelion, sau din momentul împodobirii bradului de Crăciun. Toate acestea sunt acum istorie. Au fost șterse toate, astfel că pe contul lui Bodi se mai găsesc doar 18 imagini. A lăsat însă și el o urmă a Dariei prin viața sa.

Alex Bodi a rămas singur, iubita lui, Daria, a plecat

O ultima fotografie care amintește direct și implicit de Daria Radionova. Este vorba de fotografia pe care chiar ea i-a făcut-o, de Ziua Îndrăgostiților, când i-a adus în dar un halat de casă alb, cusut cu fir de aur, de la Versace, pe care scrie că Daria îl iubește: „DR ❤️ A. Bodi”.

Daria a infirmat ruptura

Toate acestea au loc în contextul în care, zilele trecute, Daria Radionova  infirma zvonurile că ar fi probleme în paradisul din Tunari. Ea susținea că nu se mai expun pe rețelele sociale din alte motive.

”Nu este nevoie să se facă astfel de speculații. Între mine și Alex nu s-a întâmplat nimic rău. Dacă sunt în Londra nu înseamnă că ne-am despărțit. Am și eu viața mea, problemele mele și nu pot sta în România tot timpul. Locuiesc în Londra și aici este locația principală unde stau, serviciul meu aici și, evident, trebuie să rezolv anumite lucruri de asemenea.

În acest moment este lockdown în Londra, dar în câteva zile totul se va redeschide. De asemenea, trebuie să îmi pregătesc bussiness-urile pentru redeschidere, nu este chiar atât de ușor, așa că nu am putut sta în România”,  spunea Daria Radionova la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Putea ajunge la un duel cu Simona Halep, dar o cunoscută tenismenă preferă să își incite fanii pe internet

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp