Ancheta este complexă, sunt informații despre rețeaua de prostituție răspândite în alte dosare deschise la parchetele din țară, sunt indicate persoane care ar putea depune mărturie și în ancheta derulată la Craiova, tot așa cum există tinere exploatate de această rețea condusă de Adrian Tâmplaru din Sibiu, nașul lui Alex Bodi, tinere care se află în străinătate.

În perioada următoare, vor fi chemate la audieri și Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, originară din Chișinău, și cu care Alex Bodi anunțase că se căsătorește cu doar câteva zile înainte de a se trezi cu mascații peste el în vila din Tunari.  N-ar mai mira pe nimeni dacă bătuta Bianca ar declara și ea că fostul soț a pus-o să se prostitueze. Deocamdată, când a auzit de reținerea lui, blondina s-a repezit să scrie pe Instagram că ea nu știe nimic.

Premoniția lui Alex Bodi

Parcă a simțit ceva că urmează să i se întâmple sau, poate, fosta soție Silvia Iulia Sălăgean îl amenințase că-l dă pe mâna procurorilor. Pe 19 septembrie, Bodi scria pe pagina lui de Facebook următorul text:

„Salut destin!! Pot încerca să-ți schimbe starea de spirit, dar nu-ți vor schimba niciodată destinul!!”.

În aceeași lună septembrie, aflăm din referatul procurorilor, fosta soție și mama fetiței lui de 3 ani, Iulia Sălăgean (foto) l-a denunțat la parchet pe Alex Bodi că a obligat-o să se prostitueze în Germania.

Destinul sau vreo cursă a procurorilor l-au dus pe musculosul tatuat în Germania la începutul lunii noiembrie, atunci când a anunțat că s-a despărțit definitiv de Bianca.

Să ne întoarcem la referatul procurorilor ca să vedem care este legătura lui Bodi cu Germania în ancheta lor.

Silvia Iulia Sălăgean, care are statut de victimă în cauză, le-a declarat procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul lui Alexandru Bodi Nicolae, fostul soț. Acesta a obligat-o să se prostitueze. Tot ea a mărturisit că a întâlnit în Germania alte românce racolate și care erau puse să se prostitueze pentru rețeaua de proxenetism condusă de Adrian Tâmplaru, nașul fiicei sale.

În referatul prin care cer arestarea preventivă procurorii DIICOT Craiova arată că în declarația sa, Silvia Iulia Sălăgean arată că soțul ei îi reproșa că nu produce suficienți bani din prostituție, iar ea îi spunea lui Bodi că se simte afectată psihic de presiunile pe care acesta le face. Certurile și refuzurile ei au dus în final la divorț. Fosta soție dăduse naștere și unei fetițe, deci nici nu mai putea produce bani.

Potrivit declarațiilor date de fosta soție a lui Bodi, Adi Tîmplaru ar deține un restaurant în Frankfurt.

În afară de fosta soție, Alex Bodi a mai fost ”turnat” la DIICOT și de către o româncă care s-a prostituat la Hamburg în anul 2015 și care i-a dat lui Bodi mai mulți bani proveniți din activitatea de prostituată.

În afara infracțiunilor de proxenitism și de trafic de persoane, procurorii îl mai acuză pe Alex Bodi și de șantaj. Există o plângere a victimei în care se reclamă că,  pe 17 martie 2018, l-a amenințat pe Robert Avram cu acte de violență pentru ca acesta să-i plăteacă o ”taxă de protecție” de 5.000 de euro.

Din rețeaua lui Tîmplaru, pe lângă Alex Bodi, mai făceau parte Ciprian Mihnea Bogdan – finul lui Tîmplaru, Alin Andrei Nicolae zis ”Impresie”.

Monica Gabor nu spune ce s-a întâmplat cu Irina, însă transmite un mesaj criptat. Mr. Pink e istorie!

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri