Decizia instanței de judecată nu este definitivă, dar este executorie, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Craiova. În noaptea asta, Alex Bodi doarme tot în celula din arestul IPJ Dolj.

Alături de controversatul afacerist au mai fost arestate alte 7 persoane.

Alex Bodi a fost dus în cursul după-amiezii la Tribunalul Dolj, împreună cu tot lotul de persoane reținut miercuri de procurorii DIICOT Craiova. Bodi a apărut cu cătușe la mâini, legat de un alt bărbat implicat în acest dosar de prostituție și trafic de persoane.

   Foto: SpyNews

După audierile de miercuri de la sediul DIICOT Craiova, procurorii au emis mai multe mandate de reținere pentru bărbații din lotul adus de mascați cu dubele, din mai multe județe ale țării. Printre ei erau Alex Bodi, deja vedetă prin prisma relației cu Bianca Drăgușanu și a luxului pe care-l afișa din postură de om de afaceri milionar, precum și nașul său, Adrian Tâmplaru, pe care presa locală l-a prezentat ca fiind „un interlop din Sibiu”. Alex este bănuit că era mâna dreapta a acestui cunoscut lider interlop de către polițiști, Adrian Tâmplaru fiind șeful grupării infracționale.

Ambelor personaje procurorii le aduc acuzații grave precum: proxenetism, trafic de persoane și șantaj. Scopul descinderii din imobilul fostului soț al Biancăi Drăgușanu a fost căutarea dovezilor pentru dosarul în care îi apare numele.

Conform comunicatului oficial al DIICOT, în dosar este vorba despre mai mulţi interlopi care recrutau tinere pentru prostituţie prin metoda “loverboy”. Rețeaua se întindea pe raza judeţelor Ilfov, Braşov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu şi Vâlcea.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, Alex Bodi a recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

Bodi apare și într-un dosar penal de la Cluj

Numele lui Alex Bodi apare și într-un dosar de prostituție de la Cluj, unde DIICOT și magistrații au operat arestări în primăvara acestui an. În această anchetă există probe la dosar că mai multe fete, trimise de proxeneți în Germania și Austria, le trimiteau acestora sume mari de bani în conturi, urmare a activității lor, sau le achitau ratele la mașinile scumpe pe care aceștia și le cumpărau, scrie evz.ro.

Capii afacerii erau Cosmin Pop și Codin Pop. Între filele dosarului apare și informația că proxenetul Cosmin Pop care și-a cumpărat un autoturism de lux de la Nicolae Alexandru Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu. Un Rolls Royce Wrait în valoare de 400.000 de euro. ”Ratele sunt achitate cu bani obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele Cristina P. și Alexandra G., trebuie observate transferurile de bancare. În continuare, arăt că din contul numitei Alexandra G. s-a transferat lui Bodi Alexandru Nicolae, în data de 14 august 2018 suma de 4.080 euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ 935 … iar în data de 22.09.2019 s-a transferat suma de 2.045 euro către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolls Royce DJ 935, mai scrie evz.ro.

Cum l-a păcălit Bianca Drăgușanu pe Alex Bodi că nu-l dă pe mâna Poliției. Telenovela „Bătutul Biancăi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri