Blonda a fost surprinsă de paparazzi cancan.ro, pe 1 octombrie, cu ochii vineți și abia ținându-se pe picioare. Reporterii tabloidului au dezvăluit că bătaia încasată de Bianca a durat mai bine de cinci ore și că motivul pentru reacția violentă a afaceristului este unul șocant.

Imediat după imaginile cu ea bătută, Bianca a postat un filmuleț care, revăzut astăzi, vorbele ei au un anume tâlc. Femeia chiar își pregătise planul de a-l face pe Bodi să plătească.

„Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată. Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie”.

A doua zi, Bianca Drăgușanu nu a mai revenit cu dezvăluiri pe Instagram. Dimineață a postat niște fotografii mai vechi, cu ea făcând reclamă la magazinul cu care are contract.

Pe 4 otombrie, la doar trei zile de când a izbucnit scandalul legat de bătaia pe care a încasat-o de la musculosul ei iubit, ex-soț, Alex Bodi, iată că vine bomba. Cei doi au plecat din țară, chipurile în vacanță. Nu am crezut atunci, și nu credem nici acum, că această călătorie avea ca scop confruntarea dintre Bianca și omul de afaceri turc, despre care se spune că ar fi provocat scena de gelozie a lui Alex Bodi și s-a lăsat cu cafteala animalică a blondei. Ba chiar ne întrebăm dacă nu cumva totul a fost o înscenare a celor doi pentru o nouă rundă de expunere mediatică – după cum scriam atunci în articolul „Bianca Drăgușanu și-a luat zborul în Turcia, împreună cu Alex Bodi. Nebunie totală!”. Și atenționam că, după o asemenea bătaie, urmele nu puteau să dispară atât de rapid. Avasam și ideea că pozele sunt vechi, iar menirea lor este ca să liniștească scandalul mediatic. De fapt, chiar am demonstrat că pozele din hotelul din Turcia sunt din altă perioadă. Și aveam niște bănuieli…

Poliția nu a fost sesizată de vedetă că a fost victima violenței domestice, iar în zile de după, și Bianca și iubitul ei au încercat să convingă pe toată lumea că între ei nu s-a întâmplat nimic grav. Textul scris de Bianca era în sensul acesta: „Nu există nicio „alta”, exist doar eu! Important: sunt bine! Nu s-a întâmplat nimic care să îi afecteze pe alții. Nu există gelozii, nu există lupte​”.

De fapt, ea era bătută măr. L-a anunțat pe tatăl fetiței ei, iar acesta a luat-o acasă la el. Bianca l-a liniștit pe Bodi că nu-i va face probleme și va arăta lumii că întrei ei totul e ok. Și a postat fotografii.

Ultimele investigații ale reporterilor de la Cancan, făcute publice vineri, arată clar că după prima bătaie, petrecută în apartamentul Biancăi, a urmat o a doua, în vila din Pipera a lui Alex Bodi, chiar în ziua când au fost surprinși de paparazzi.

Pisica blândă, zgârie rău!

Lucurile au început să se clarifice după ce Bianca Drăgușanu a fost surprinsă ieșind de la Institutul Medico-Legal „Mia Minovici”, de unde și-a ridicat certificatul medico-legal.

Pisica bătută „timp de 5 ore”, cum scria cancan.ro, l-a păcălit pe Bodi că îl iartă pentru ce i-a făcut, dar pe furiș s-a dus la IML și a scos dovada. Deja apropiați ai Biancăi și ai fostului ei soț, Victor Slav, ne-au confirmat că Bianca și-a urmat planul de a avea probe ale violenței lui Alex Bodi împotriva ei. Nu neapărat ca să-l dea pe mâna Poliției acum, cât pentru a-l face să stea departe de ea. Și nu e exclus ca, pentru a-l ierta de o plângere penală, să-l execute și financiar.

Bianca are și martori ai agresiunii, scriu cei de la Cancan. E vorba de menajera lui Bodi și de soțul ei, în mașina căruia s-a urcat Bianca Drăgușanu după ce a fost din nou bătută în vila din Pipera, rugându-l pe om să o ajute să scape de acolo. Iar soțul menajerei a scos-o din vila lui Bodi din Pipera.

Ultima decizie a Biancăi

Bianca Drăgușanu pare să pună capăt calvarului de data aceasta. Într-o postare pe Instragram, de zilele trecute, ea a făcut o mărturisire despre viața sa chinuită și promite din nou că ne va spune adevărul.

„Într-adevăr sunt foarte multe lucruri pe care eu le-am aflat despre mine în toți acești doi ani! Eu, de exemplu, n-am știut despre mine că pot să tolerez anumite situații. Eu nu am știut despre mine că pot fi manipulată ușor. Eu nu am știut despre mine că am teamă de anumite contexte sau de anumite situații. Eu știu despre mine că am putut! Eu știu despre mine că am putut să mă compromit în anumite situații, cu toate că, știind adevărul, știam ce va urma. Știam că este ca un cerc vicios și știam că voi ajunge tot în același punct dacă iert. Drept dovadă, am ajuns în același punct în care, ca să mă simt eu eliberată, trebuie să vă spun adevărul. Pentru că doar adevărul te eliberează și, da, adevărul se află tot timpul”, a scris Bianca Drăgușanu. Ca să priceapă și Alex Bodi ce are de gând.

Bianca Drăgușanu a ajuns la cratiță! Ce îi face de păpică lui Bodi!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri